Årsverste for ØHIL-gutta.

Da var det klart for kamp igjen, og denne gangen gikk turen til Groruddalen, nærmere bestemt Romsås.

Begge lag sto med tap i alle sine foregående kamper og det var tydelig at denne kampen var viktig.

Vi møter et lag som slår mye langt i starten og vi får fort et spillemessig overtak.

Vi får god tid med ball og kan bygge opp spillet vårt, men vi har ikke ro med ball og klarer ikke helt å finne åpningene.

Vi står å stanger mot en vegg av Romsås-spillere.

Etter 33 minutter gjør vi feil på egen banehalvdel og Romsås snapper ballen. De spiller hurtig i bakrom og setter ballen i mål. De scorer på sin første sjanse og våre gutter ser frustrerte ut.

Vi fortsetter å spille ball, men klarer ikke å bryte ned Romsåslaget som ligger kompakt og om mulig enda lavere enn før. Stillingen til pause 1-0, og vi går inn for en prat.

I andre omgang tar vi enda med over og har flere store sjanser i starten av omgangen. En god keeper og et heldig Romsåsforsvar hindrer at vi utligner.

Mot spillets gang så scorer Romsås på corner i det 53 minutt, og da ble oppgaven enda litt verre.

57 minuter. Etter et kraftig ØHIL-press får vi corner, og denne setter vi i mål. Vår kaptein Preben Giving slår inn i feltet og dansken (Anders H. Møller) header inn reduseringen.

Etter målet dominerer vi banespillet og skaper flere store sjanser, i det 88 minutt avslutter vi i tverrlegger fra 10 meter. Nærmere kommer vi ikke, og når Romsås scorer på sin tredje sjanse for kvelden blir kvelden helsvart. Til tross for at vi dominerer banespillet er ikke dette noe vi kan være stolt over. Vi er flere hakk under vårt vanlige nivå, og må heve oss betraktelig til neste uke.

Etter 4 tap på 4 kamper må vi gå i seg selv, og det skal vi gjøre. Vi visste at det kom til å bli tøft å holde laget i 4.divisjon, og at alle må være på sitt beste for at vi skal klare dette. Vi vet også at det er 18 runder igjen og mange muligheter for å ta poeng.

Neste uke møter vi Fagerborg som har serieåpnet sterkt. Frem til da skal vi trene godt og jobbe hard for å få marginene på vår side.

«Det er utrolig hvor mye talent man kan produsere med hardt arbeid»