Straff ØHIL: Ingen!

Måljegere: Hein-1, MariusB-3, Helge-4, Stein-5, Jarle-6, Aksel-11 og toppscorer Nikki-12
Lagledere ØHIL: Thomas Grøndahl (for syk til å spille) og Stein Andreassen

«OBJEKTIV» KAMPREFERAT:
Etter en noe hektisk ringerunde for å skaffe nok spillere, var vi 1 innbytter 2 timer før start. Med en ganske solid rekke til start, stod det 0-5 etter 3 minutter. Årvoll sine eldre herrer, ble rett og slett overkjørt. Gutta våre rushet rett og sett gammelgutta i senk! Solid forsvar arbeid i førsteomgang, noe mer rufsete forsvar i andre omgang. Våre gutter ble for målkåte, og glemte til tider at de måtte stoppe ballen, før de kunne rushe framover. Største seieren i ØHIL g-33 sin historie! Alle utespillere på scoringslisten og undertegnede hadde dagens frekkeste mål, med skudd bak ryggen (på retur etter bom på straffe). Ingen skader, bra oppvarming til toppkamp mot Asker, førstkommende torsdag i Hoslehallen.