Gutter 2003 fosser videre i IØR-cup, klare for semifinale!

Gutter 2003 er klare for semifinale i Akershusmesterskapet etter en sterk seier over Frogner NIT/HAK i går kveld.

Hoslehallen var fylt av ivrige supportere i alle aldre som skapte høy stemning på tribunen – til stor glede for spillere og lagledere. Frogner NIT/HAK tok raskt ledelsen, men etter 11 minutter sto det 8-4 til Øhil. Etter det så gutta seg aldri tilbake.Til pause var det 14-8 til Øhil og det var et frustert NIT/HAK som gikk til pause. I andre omgang fikk vi i perioder oppvisning i håndball på meget høyt nivå, både på parketten og av keeper. Guttene leverte en knallsterk kamp og vant oppgjøret hele 23-15! Samtlige utespillere kom på scoringslisten, dette sier noe om bredden i troppen og innsatsen i går står virkelig til gull! I semifinalen vil laget møte Ski eller Kjelsås – to av regionens sterkeste lag. Leverer Øhil-guttene samme innsats som i går har vi stor tro på seier også her. Følg med, dato og motstander vil bli publisert så snart trekningen er gjennomført. Vi ønsker guttene LYKKE TIL!