Straff ØHIL: Asgeir: 1xGult og 1×2 min

Måljegere: Ole B. Kvilekval-1, Andre Paulsberg-2, Jørgen Melgaard-2, Asgeir Sæter-3, Markus Rossavik-5, Steffen Walle-6, Siljan Lærdal-6, Magnus Nørstebø-7, Marius Braskerud-7
Lagledere ØHIL: Stein Andreassen

«OBJEKTIV» KAMPREFERAT:
Gutta startet i garderoben med utlevering av helt nye drakter fra Macron. God stemning før kamp, men litt lite fokus. Det bar førsteomgang også preg av, selv om starten ble perfekt, med 0-4 ledelse… men det ble ikke det helt store tempoet og ledelsen ble ikke så mye mer enn 4-5 mål, før Steffen kom innpå igjen, da ble det i følge han selv bedre spill og flere mål. Vi har full kontroll på kampen, Romsås drar ned tempoet og klarer å følge oss i returen.
Andre omgang starter mer fokusert, øker tempoet litt mer, får til mye bra spill og vi får flere kontringsmål.
Til slutt, setter vi på Marius og Magnus i et offensiv 4-2 forsvar og da mister Romsås oversikten, de gjør personlige feil, Marius og Magnus putter lobber, skru-skudd og knallharde kontringer. De gutta har mye bra på lager, og de rusher seg forbi Siljan i målprotokollen. Det blir til slutt en solid, kontrollert seier.
Samarbeid mellom målvakt og forsvaret satt litt bedre i andre, Asgeir fikk ettervert kontroll på sin motspiller og leverer godt forsvar, blir litt vel ivrig og prater på seg en utvisning. Steffen og Ole jobber bra på strek, selv om Steffen får litt mer uttelling på sine skudd. Rossavik har noen bra skudd som stort sett sitter hver gang i kassa. Siljan og Andre spiller bra på kant, Siljan spiller mest på venstre kant og får dermed flere mål, Siljan var toppscorer i første omgang.
Romsås hadde dog kampen peneste /frekkeste mål; -En 120 kilos svens biff på flyver, som fortjent høster applaus fra ØHIL-gutta! Topper tabellen med 3 av 3 mulige seire. 100-79 i målforskjell.