Dramatisk sluttspurt -ble seier!

ØHIL overtar ballen og tar timeout på 29:35. (30-30)Braskerud viser styrke og klasse, han putter når det gjelder som mest, da er det er 8 sekunder igjen. Rødt kort på 29:59

KAMPFAKTA:
Arena: Hoslehallen
Kamp: ØHIL -Rælingen 4.div
Dato: 14. september 2015
Tilskuere: 20 (En talentspeider fra Haslum HK)
Pauseresultat: 13-12
Sluttresultat: 31-30
Straff Rælingen: 2xGult, 1×2. min.
Straff ØHIL: FredrikØ: 1xGult, André og Steffen: 1×2. min, DidrikÅ: Rødt

Måljegere: Fredrik Øvstaas-1, Ole B. Kvilekval-1, Jørgen Melgaard-1, Marius Braskerud-1, Markus Rossavik-2, Didrik Ånensen-3, Rune Søvik-3, Magnus Nørstebø-4, Steffen Walle-7, Knut Mehl-8
Lagledere ØHIL: Lars Fredenlund og Stein Andreassen

«OBJEKTIV» KAMPREFERAT:
Gutta var litt ovenpå, etter seier over Haslum og var ikke fult så konsentrerte som forrige kamp. Ruskete start, ligger under 2-5 etter 9 minutter. Noen justeringer gjøres og etter 12 minutter er det balanse 5-5. Lite mål i starten. ØHIL-gutta skyter Rælingen-målvakten god… Skyter uklokt og alt for tidlig..
28 minutter går før vi er i ledelse for første gang. Rune herjer på kant, Knut på strek, Nørstebø leverer baller. God sisteperiode av 1. omgang.
13-12 til pause.
Starter som vi startet første omgang. Litt for stresset, litt for ukonsentrert og litt for lite samkjørte.
Etter 5 minutter ut i andre omgang, leder Rælingen igjen. Blir lite samhandlinger, mye en mot en, mye enkeltprestasjoner og dårlige vurderinger ved avslutninger. Oscar får lite hjelp, men klarer allikevel å få noen klasseredninger mot slutten.
25:40 av andre omgang er spilt, før vi er i ledelsen igjen. 29-28

Så blir det stressende på slutten!

Rælingen ligger under med ett mål. Tar timeout på 29:14, scorer relativt kjapt etter timeout. 30-30
Vi overtar ballen, tar timeout på 29:35.
Gutta kaster ball og lar tiden gå, grenser til passivt. Det rulles opp til Braskerud på kant, som forøvrig har bommet 3 ganger tidligere fra denne posisjonen…MEN – Braskerud viser styrke og klasse, han putter når det gjelder som mest, da er det er 8 sekunder igjen.
Målvakten fomler litt med å få ut ballen og når ballen spilles ut, «fomler» Didrik Ånensen litt i avkastsonen og forhindrer Rælingen å ta avkast. Tiden stoppes på 29:59. Didrik får Rødt kort. Rælingen får ta avkast som et direkte frikast, men skyter rett i blokken. Drama til tusen! Rødt kort i siste spilleminutt, betyr også rapport til regionen. Men vi drar i land en seier, hvor vi spiller under pari. BB: Knut Mehl, spesielt for innsatsen han leverte i første omgang.