Sebastian Renedal med a-lags debut.

1x debut, 2x comeback og 2 poeng!

A-laget med viktig seier, og flere nye spillere

A-laget spilte tirsdag sin tredje kamp for sesongen. Det var ventet stor spenning til kampen mot Strømsgodset. Sesongstarten har vært ok, en god første kamp og seier mot nyopprykkede NTNUI, en dårlig kamp og tap, mot Snarøya var status så langt. Dessverre er begge seniorkeeperne skadet fortiden. Det gav åpning for en debutant på a-laget og i 1.divisjon. Juniorkeeper Sebastian Renedal grep muligheten og var definitiv med fra start. Strømsgodset er sammen med Skeid og ØHIL tippet i toppen av 1.divisjon. Dette skulle på ingen måte bli en enkel kamp. Imponerende å se Sebastian fylle keeper plassen denne kvelden. Han var både høyt og lavt og samtlige spiller på banen fikk se både volleyspark med loffene, og redninger på skudd i krysset. Sebastian fikk stor applaus i garderoben etter kampen! Tilbake var også Max Marcussen etter ett år i militæret og Kristoffer Adde etter Old Boys spill i Høvik. Begge har vært med på flere kamper med Senior 2 laget, men var nå klare for et forrykende 1.divisjonsoppgjør. Max er ung og lovende, rask og hurtige både med kølla og beina og en drivkraft fremover på banen. Adde er en meget klok spiller, med mye erfaring som gikk rett inn å eide liberoplassen i laget! Imponerende at vi kan dra frem 3 «nye» spillere i en så viktig kamp, og de er med å forsterke laget.

1-1 til pause etter at Godset hadde forsøkt å dra opp spillet gjennom evige vendinger. Lite visste de at dette fungerer dårlig når ØHIL har skrudd på sin samhandling og kompakte defensive styring. I 2.omgang fortsatte vi å male på, og mens Godset dessverre mistet et par mann ut med skade, ble ØHIL stadig bedre og bedre. I løpet av 8 minutter midt i 2 omgang setter vi tre deilig mål, og styrer kampen inn til 4-1 seier. Pål Magnus Flatseth og Torstein Nævestad scorer 2 mål hver denne kvelden.

Siste kamp før jul er førstkommende tirsdag på Voldsløkka mot Skeid.