2 av 3 trenere for damelaget gir seg

Endringer i trenerteamet før kampen mot serieleder Grei på lørdag.

Å trene et lag i toppfotballen koster tid og krefter, og denne uken har Eirik Tord Jensen og Jesper Eek trukket seg fra sine verv i trenerteamet til ØHILs 1. divisjonslag. Det står enorm respekt av det to de har lagt ned av jobb for å føre ØHIL nærmere toppen av norsk fotball.

Som et tegn på takknemlighet får begge utdelt evighets-kort til alle damekamper framover, og vi håper og tror at de blir å se fra den andre siden av banen i kampene som kommer.

Kontinuiteten i trenerteamet føres videre med Gisle Olstad, som får med seg Mark Hansen (hovedtrener) og Arnt Ellingsen (assistent) som en midlertidig løsning fram til sommeren. Om denne konstellasjonen videreføres fra høsten eller om andre alternativer skal vurderes jobbes det videre med i ukene som kommer.

Mark har også andre oppgaver for ØHIL fotball, primært på guttesiden, og disse vil fortsatt bli ivaretatt.

Etter en god treningsuke gleder spillere, trenere og støtteapparat seg til å spille kamp på DNB arena Hosle lørdag kl. 15. Det skal ikke blir greit for Grei å møte våre krigere i en nøkkelkamp for å henge med i kampen om seriemesterskapet.