Bekledning foreldretrenere i ØHIL Fotball

Vi ønsker å gi foreldretrenere og årskullsansvarlige mer utstyr. Vi har mange frivillige som legger ned veldig mye dedikasjon og timer for klubben. Det er vi veldig takknemlig for.

Her er bestillingskjema

Bestillingsfrist er 29. mai


Dette tilbudet gjelder ikke for de som har fått tøy våren 2022.
Tilbudet gjelder alle årskullsansvarlige og inntil to trenere på hvert seriepåmeldte lag som ikke fikk klær ved forrige bestilling høsten 2021 (som ble utlevert våren 2022). Årskullsansvarlig avklarer med sitt kull hvilke trenere som legger inn bestilling.

Dersom det er trenere som ikke er har fått bestilt tøy som trenger dette, send mail til thoresen@ohil.no . Igjen dette gjelder kun dersom man ikke har ØHIL tøy og er trener for et lag

Dersom dette ikke skulle holde, så send en mail til thoresen@ohil, så vurderer vi om det bør være rom for flere enn to per lag.
Dersom noen ønsker å bytte f.eks gratis allværsjakke (Lahti) med en gratis genser og bukse til samme eller lavere pris, så send mail til thoresen@ohil. Registrer deg først og legg inn det du ønsker, så justerer vi på det du har registrert.

På elleverlag gjelder tilbudet årskullsansvarlig forelder og foreldretrenere som er mye på feltet og bidrar på treningene. Send mail til thoresen@ohil.no dersom du er i tvil.

Etter at alle registreringer er gjort, så sender vi lista til vår klubbsekretær Hanne, som sender en betalingsforespørsel til dere som bestiller mer enn det dere får gratis. Dette gjør hun via vipps, så fint om dette betales umiddelbart når dette kommer.

GRATIS:

Allværsjakke Lahti (pris kr 1499,-)
Rigel T-skjorte laget for ØHIL

KAN KJØPE FOR LITT OVER HALV PRIS

Allværsjakke Vostok (pris kr 1199,-) kjøpes for 650,-
Genser Mesh uten zip windbreaker (429,-) kjøpes for 250,-
T-skjorte Chenda Polo Silver – (569,-) kjøpes for 300,-
Treningsbukse Thames (899,-) kjøpes for 450,- (kampanjepris)
Shorts med lommer Thalia (749,-) kjøpes for 400,-

Skjemaet må fylles ut innen søndag 29. mai. Vi går over skjemaet og kvalitetssikrer, og deretter sendes bestillingen til leverandøren Macron. Samtidig sender Hanne ut en betalingsforespørsel på de som skal betale noe.

Av erfaring vil levering vil skje i løpet av 3 uker.

Se størrelsesguiden her.