FORNØYD MED DEBUT: Ylvali Kise var veldig fornøyd med debuten sin i 2. divisjon.

3 poeng i seriestarten for KEU


Etter 1 år og 10 måneder siden siste seriekamp i 2.divisjon, skulle vi endelig i gang igjen. Stathelle gjestet oss på Ferd Arena Hosle, et lag med blanding av rutine og yngre jenter. Stathelle er en klubb som jobber godt på jentesiden, og med engasjement rundt laget, både støtteapparat og tilskuere, var alt lagt til rette for en god og spennende fotballkamp. Vi stilte med 4 spillere fra A-laget og 13 fra KEU (Kvinner elite utvikling). Jentene virket veldig tente før kamp, og for en forestilling vi fikk servert! Vi så en enorm spilleglede og jentene serverte oss noen magiske øyeblikk. Vi vinner kampen overbevisende 5-1!

Høydepunkter fra kampen: https://youtu.be/VqZiLUuTfqg

Disse debuterte i 2.divisjon: Sara Seem (f. 2003), Pia Heier (f. 2003), Pia Øynes Lorentzen (f. 2004), Dorthe Danbolt (f.2004), Julie Hromada Øgaarden (f. 2004), Karianne Nyhus (f. 2004), June Bentsen(f. 2005), Ylvali Kise (f. 2006).

June Bentsen debuterer i 2.divisjon mot sin tidligere klubb. Hun kom fra Stathelle og går nå på NTG. June åpnet målkontoen sin allerede i første kamp og fortsetter å pøse inn mål.

Ylvali Kise var et gledelig gjensyn – gjensyn siden hun har vært gjennom en periode med opptrening, og kom inn og spilte som hun aldri hadde gjort annet enn å spille på dette nivået.

Jentene trener veldig godt og jobber hardt for sine mål. Vi heier dem fram og gleder oss til å følge utviklingen videre.

NTG-JENTER: NTG-jentene leverte en god match mot Stathelle.

Kampfakta

2.divisjon – avd. 2

ØHIL – Stathelle (2-1) 5-1

Mål:

13´´ 1-0 Natalie Velde (Stine Lie)

16´´ 2-0 Marthe Hellumsand (Natalie Velde)

27´´ 2-1 Stathelle

57´´ 3-1 Karianne Nyhus (Marwa el Mrizak)

63´´ 4-1 June Bentsen (Karianne Nyhus)

67´´ 5-1 Marwa el Mrizak (Karianne Nyhus)

Startoppstilling:

                                                           Una Langkås

Malin Lavik Soleng – Ingvild Tilrem Ørjavik – Pia Øynes Lorentzen – Mia Merlid

Natalie Velde – Julie Hromada Øgaarden – Stine Lie – Marthe Hellumsand

                                         Karianne Nyhus – June Bentsen

Kampressurser: Sara Seem, Dorthe Danbolt, Annabel Solheim Silver, Pia Heier, Ylvali Kise, Marwa el Mrizak.

Følg jentene videre. Slik ser resten av sesongen ut for våre jenter: https://www.fotball.no/fotballdata/lag/kamper/?fiksId=30846