Vi trenger litt økonomisk hjelp for å ferdigstille garasjen!

Vi trenger din hjelp for å få fullført garasjeprosjektet og få lagt vann til ismaskinen i garasjen. Dette er en sponsoraksjon for å prøve å få inn de kronene vi trenger! Kan du hjelpe oss? Alt fra 50kr og oppover setter vi svært stor pris på!

Det er lange tradisjoner i ØHIL Bandy. Bandy var den første idretten som ble et samarbeid mellom Øvrevoll BK og Hosle IL.
Ved å spille bandy i ØHIL, blir du tatt vare på. Enten du vil satse for å bli en proff bandyspiller eller om du bare vil spille for å ha det gøy. Bandy gruppe i ØHIL er et levende bevis på klubbens visjon om at man skal ha med flest mulig, lengst mulig – fordi det er gøy!

Gjennom vinteren kryr det av folk på Hoslebanen naturis, særlig Lørdag og Søndag, da er det ingen organisert trening, bare lek og moro for voksne og barn i alle aldre.

Øvrevoll Hosle Bandy har anskaffet ismaskin og trenger nå midler for å kunne bygge inn vanntilkobling i garasjen. Dette må vi ha for å kunne bruke ismaskinen. Det må kobles på vann ute i kum og legges inn varmtvannbereder, kraner mm. Vi håper på din støtte til dette prosjektet som sikrer barn og unge gode skøyteforhold gjennom vinteren.

Klikk her for å lese mer om aksjonen, og mulighet for online betaling for ditt bidrag!