Geilo samlingen nærmer seg!

Nå nærmer det seg jul - og allerede første helgen etter nyttår skal vi møtes på Geilo til skisamling. Her kommer all praktisk informasjon i forbindelse med ØHIL langrenns store samling.

Vi blir over 300 barn, foreldre og ungdomstrenere som skal samles under ett tak på Bardøla Hotell – og Bull Ski og Kajakk åpner «pop-up ØHIL sponsorbutikk» med dyktige fagfolk for oss. Vi gleder oss til en hyggelig helg med ski og samvær på tvers av årgangene.  Her kommer litt informasjon så dere kan planlegge helgen på en god måte.  Helgen 6-8 januar kommer fort!

BEREGN 3 TIMER TIL BARDØLA HØYFJELLSHOTELL
Bardøla høyfjellshotell ligger rett før Geilo sentrum.  Med bil bør man beregne drøyt 3 timer med bil fra Hosle. Vi håper alle har anledning til å være fremme på Bardøla slik at vi får mye av kvelden sammen.
Se veibeskrivelse på Google maps.

REISE MED TOG
Bardøla ligger en kort taxitur fra Geilo togstasjon – og med litt planlegging så kan man kanskje bli hentet av noen som kommer med bil? Egnede togavganger er

Oslo S – Geilo 15:45 – 19:17
Geilo – Oslo S 15:18 – 19:07
Får dere plass i vogn 2 finner dere noen fra ØHIL som allerede har kjøpt billett 🙂
Sjekk NSB her

HVA SKJER FREDAG?
Fredag blir det innsjekk på rommene.  Fra kl. 19.00 og frem til ca kl. 21.30 er middagsbuffeten åpen.  På hotellet er det mange hyggelige salonger hvor vi kan samles.  For barna er det lekerom, biljardbord og svømmehall. For de som vil forberede skiene til lørdagens økt er det god anledning til det i smørerom.
Kl. 21.30 blir det velkomstmøte for alle – vi håper at alle er kommet frem til da.

HVA SKJER LØRDAG?
Lørdag blir det 2 treningsøkter på barna – en på formiddagen og en etter lunsj.  Foreldre som har meldt seg på skikurs gjør det mens barna trener og smøsøsken kan delta på skileik.  Alle foreldre som har meldt seg på skikurs får plass, og kurset koster kr 200 som betales på Bardøla.  Bull Ski og Kajakk låner også ut skøyteski til de som skal delta på skikurs – så langt antall ski & skisko-størrelser rekker.
NYTT: Er du usikker på hvordan du skal smøre ski så vil Bull Ski og Kajakk holde «Smørekurs for dummies» i løpet av dagen for de som ønsker det 🙂  Dette blir gratis.

På kvelden blir det
– Middagsbuffet – Foreldre oppfordres til å finne frem skiantrekk fra «gamledager».  Nikkers og mariusgenser – eller kondomdressen fra glansdagene i sporet på 80-tallet? Valget er ditt!
– Aktiviteter for barna
– Sosialt samvær i salongene og trekning av premier.  Baren er åpen for de voksne etter at barna sendes i seng.
Alle foreldre må være innstilt på å hjelpe til på treningsøkter og/eller aktiviteter på hotellet.  Vi har mange barn samlet som vi har et felles ansvar for ivaretas på en god måte.

SØNDAG MED AVREISE ETTER LUNSJ
Søndag blir det fellestur med foreldre og barn på formiddagen.  Det legges opp til «langtur» med kakao/bollestopp underveis, men lengden tilpasses årgangene. Det er ikke skileik denne dagen for de minste – så kan være lurt å ta med en pulk.  Lunsj serveres fra klokken 13.00.

NOEN SOM IKKE LENGER KAN KOMME?
Hvis det er noen endringer ift hvem som kommer må dette meldes til direkte til Gitte.  Hun sitter på den krevende kabalen rom/foreldrehjelp/skikurs.  Hvis far kommer istedet for mor, eller mor kommer alene fordi far ikke lenger kan, så trenger hun beskjed så tidlig som mulig. Send beskjed til Gitte på gitte.hannestad.thune@bonaventurasales.no.

Påmeldingen til skisamlingen er bindende og Øhil har ikke anledning tilbakebetale pengene.  Hvis dere har en plass dere ikke kan bruke må dere selv finne noen som kan overta plassene, eller eventuelt høre med eget forsikringsselskap om erstatning. Uansett må Gitte få beskjed om noen ikke kommer, eller hvem som kommer istedet.

Vi sender litt mer info når det nærmer seg, men håper dette gir dere nok info til å planlegge helgen.  Vi gleder oss!

Mvh,
Arrangementskomiteen
epost til arrangementskomiteen: ohil.skisamling.2017@gmail.com
Anja Lindeman – leder
Anne Flornes – sosialt program
Bjørn Egil Grimsrud – primus motor og kjentmann på Geilo
Christine Frigaard – info og program
Gitte Hannestad Thune – deltakerliste
Heidi Gärtner – sportslig program
Line Blume – sosialt program
Rune Bjerkelund – sportslig program