Bak fra venstre: Bjørn Saraby, Johan Akselsen, Henrik Vangdal, James Coward, Petter Brinchman, Fabian Jacobsen, Peter Groth, Mikkel Kayser, Lars Thygesen. Foran fra venstre: Henrik Melcher, Mads Helmich-Pedersen, Simen Clausen, Johan Tryving, Martin Johannessen, Eivind Thorne. Ikke tilstedet: Jonas Hvitmyhr, Pål Magnus Flatseth, Johan Grimsen, Magnus Halseth, Christoffer Seljeseth, Max Marcussen (jr), Lars Egil Kvitli (jr), Daniel Tesli (jr), Endre Tveiten (gutt), Erlend Skredsvig (gutt), Trygve Trygstad (lagleder)

A-laget møter Ullevål i kvalifisering til eliteserien

A-laget møter Ullevål Elite

Årets utgave av bandy 1.divisjon herrer er ferdig spilt. A-laget avsluttet på en tredjeplass bak Stabæk 2 og Konnerud. Stabæk 2 kan ikke rykke opp, Konnerud får dermed direkte opprykk og ØHIL får kvalikkplass. Konnerud feiret opprykket med stor fest på sin nye kunstisbane etter siste serierunde på tirsdag.

A-laget er godt fornøyd med tredje plassen selv om et av årets mål var topp 2. Laget har ikke hatt som målsetning å rykke opp, det er mange årsaker til dette, men økonomi, tilgjengelighet på kunstis og rekruttering er blant de viktigste. Derfor passer en tredje plass veldig bra, da får vi muligheten til å måle oss mot Ullevål i kvalifiseringskamper, best av tre. Dette er svært verdifullt for våre junior og guttespillere som nå vokser inn i a-laget. En av lagets viktigste målsetninger i sesongen har vært å inkludere junior og guttespillere på treninger og kamper, slik at nye talenter kan vokse frem i ØHIL. Det har vi klart. Gjennom årets 14 kamper i 1.divisjon har junior og guttespillere tilsammen spilt 20 kamper. I tillegg var 4 spillere med på treningskampen mot Ullevål Elite i VM pausen. Det er motiverende og viktig for den etablerte a-lagstroppen at yngre spillere kommer opp. Det er også dette som kan gi håp for en ny eliteseriesatsing.

Årets sesong avsluttes med best av tre kamper mot Ullevål Elite. Vi vet at de er gode, og svært sultne på å fortsette i eliteserien. Vi skal derfor gå ut i disse kampene med 100% innsats og vilje for å gi dem en beinhard fight om plassen. Vi har ingenting å tape og alt å vinne. Forrige gang vi spilte mot Ullevål i kvalikk vant vi en av kampene på straffeslag. Ullevål har lagt ut litt info på sine hjemmesider. Vi håper så mange som mulig tar turen på alle kampene!

Onsdag 22/2 kl 1900 på Bergbanen

Søndag 26/2 kl 1630 på Bærum Idrettspark

evnt. Tirsdag 28/2 kl 1900 på Bergbanen