A-laget i nye drakter!

Halvspilt sesong, nye drakter og god utvikling

ØHIL Bandy sitt A-lag spilte på tirsdag siste kamp før juleferien. Etter de første 7 kampene står de med 5 seiere og 2 tap. Det vil si 2.plass på tabellen 4 poeng bak Stabæk 2. Totalt skal det spilles 14 kamper, i serien som avsluttes 14.februar.

A-laget har i år satt ned flere konkrete målsetningen, full oversikt finner du her.
En av de viktigste er utviklingen av unge talenter, og hittil har 3 forskjellige juniorspillere og 2 guttespillere fått prøve seg i 1.divisjon. Max Marcussen har fått 5 kamper, Endre Tveiten 2, Erlend Skredsvig, Lars Egil Kvitli og Daniel Tesli har fått 1 hver. Dette lover godt for ØHIL Bandy sin fremtid, og alle gutta har spilt gode kamper!

A-laget har også gått til anskaffelse av nye drakter. Drakten har ØHIL sin profil, der de gamle blå stripene er erstattet med grønne. Anskaffelsen har laget selv stått for, og draktene har allerede fått to seiere og vi håper på flere!

Det er også viktig å nevne at vi i år for første gang på lenge stiller med 2 seniorlag. Det er etablert et senior 2 lag i 2.divisjon. Denne herlige gjengen består i hovedsak av en hjemvendt 1990 årgang, med noen flere tilskudd. Dette er også en veldig bra rekrutteringsarena for våre yngre spillere, og flere har fått prøve seg her også. Blant annet debuterte guttelagets keeper i lokal oppgjøret mot Snarøya 2, som endte 4-2 til ØHIL og laget oppsummerte med at det var ekstra morsomt at guttekeeper Sebastian (f.2000) stod hele matchen og gjorde en mer enn godkjent kamp!

Senior 2 avsluttet også første del av sesongen på tirsdag, med match mot Frigg som ble vunnet overbevissende 4-2. Sesongens definitivt beste kamp. 2.laget tar ferie midt på tabellen, med seier i 3 av 6 kamper.
Det blir en spennende avslutning på sesongen! Vi håper også å få til en A-kamp på Hoslebanen hvis været tillater det.

 

God jul, god bandyromjul og godt nytt bandyår fra seniorgruppen!

A-lagets spillende trener Eivind Thorne og lagleder Trygve Trygstad