Administrativ leder i ØHIL Fotball er ansatt

Etter at vi lyste ut den nyopprettede stillingen som administrativ leder i ØHIL fotball, fikk vi inn mange gode søknader. 20 ble tatt til vurdering, 3 var inne til intervjuer og vi har nå gjort en avtale med den vi innstilte som nummer 1.

Det er med stor glede og stolthet at vi kan presentere Kirsten Vanberg som ny administrativ leder i ØHIL fotball. Blant de mange vel-kvalifiserte kandidatene var det et stort mangfold i utdanning og erfaring. Kirstens bakgrunn som økonom/revisor med masse ledererfaring, samt inngående kjennskap til ØHIL via en rekke verv var svært spennende for oss. Vi gleder oss veldig til å få Kirsten med i teamet, og er sikre på at hun vil sette sitt preg på den videre utviklingen både av ØHIL som klubb og ØHIL fotball spesielt.

Kirsten starter opp hos oss 1. februar 2016.

Det er mye som skjer i landets største fotballavdeling. Med Kirsten på plass, vil også en del av Georg Dyngelands oppgaver som sportslig ansvarlig bli enda mer knyttet til det sportslige. Vi har en ambisjon om at 2016 blir en sesong der våre trenere, på alle nivåer, skal utvikle seg videre, noe som er viktig for sluttproduktet vi skal levere til våre 1600 fotballspillere. Dette blir Georgs hovedoppgave i året som kommer.

Med duoen Kirsten og Georg vet vi at utviklingen av ØHIL fotball er i gode hender og alle spillere, ledere, foreldre og fans kan glede seg til sesongen 2016!