Klikk her for periodeplan og øktplaner for Idrettsskolen Idrettskolen

Idrettskolen er ØHILs aktivitetstilbud til 6-åringene og er en videreutvikling av Barneidretten. Her ønsker vi at det settes enda større fokus på å utvikle basisferdighetene balanse, koordinasjon, bevegelse, mestring og samspill enn det gjøres på Barneidretten for 5-åringene.

Vi tilbyr barna full aktivitet hele året med oppstart rett etter skolestart og avslutning i månedsskifte mai/juni. Hver idrett vil være inne inntil fem uker av gangen på Idrettsskolen, og så langt det lar seg gjøre i sammenhengende uker. Aktivitetene blir gjennomført i idrettenes egne miljøer, for eksempel håndball i gymsalen, fotball på fotballbanen, langrenn på snø, hopp i hoppbakken, bandy på isen og baseball på fielden. Barna vil på den måten bli bedre kjent med de ulike idrettsgrenene når de får litt kontinuitet og «mengdetrening» innen en og samme idrett.
For å få til et mer «profesjonelt» preg og innhold på Idrettsskolen er det idrettene selv som stiller med trenere noe som betyr at dette ikke er foreldredrevet. På den måten sikrer vi oss gode trenere med fokus innen egen idrett. Størrelsen på disse gruppene med 6-åringene skal ikke være for store og vi ønsker å holde gruppene på ca. 20 -25 barn slik at alle barna blir sett.
Treningstiden er primært i tiden kl 18-19 hver mandag. 

Deltageravgift:
950,- for hele året, inkl. Idrettsskolens refleksvest + obligatorisk medlemskap i ØHIL

Slik organiserer vi:

 – Fordi det er gøy!