ALLIDRETTEN PÅ HOSLEISEN

Ivrige barn, store smil og mye glede blant barna på isen selv om snøen dalte ned og gradestokken viste 9 kalde.

Mandag i denne uken var Allidretten på isen. Barneidretten (5 åringene) fra kl 1700-1800 og Idrettsskolen fra kl 1800-1900.

De er inndelt i fire faste treningsgrupper fra 3 ulike skoler (Eikeli, Grav og 2 grupper fra Hosle skole) både på Barneidretten og på Idrettsskolen.

For å ivareta smittevernråd ble tribunen og isbanen delt i fire, og hver gruppe fikk sin tildelte tribunedel og isflate. Det var unge, lovende bandytrenere som aktiverte Barneidretten, og seniorspillere fra A-laget som var trenere på Idrettsskolen.

Barna var fornøyd med å være på isen og de var superivrige på de ulike øvelsene. De fikk prøve seg på ulike øvelser, og selv om ikke alle hadde gått så mye på skøyter fra før var det synlig forbedring i løpet av økten. Det så også ut som om bandytrenerne likte seg på isen med alle de ivrige barna.

Barneidretten skal en gang til på isen kommende mandag, mens Idrettsskolen har flere ganger. Ellers ligger isen der til fri benyttelse hver dag og det er muligheter for sliping av skøyter lørdag og søndag mellom kl 100-1400.