Anbefalinger til seriespill for gutte-/herrefotballen.

Møte for seriepåmelding og seriespill for ungdom herre ble avhold av kretsen i går. Det er blitt gjort endinger i alle årsklasser fra G13-19 år, i tillegg til en viktig endring i neste års G.15.

For oss er det viktig at vi får med oss flest mulig, lengst mulig. Derfor er det viktig at alle årganger melder opp sine lag i klasser der de vil føle mestring. Jeg var i går på møte i kretsen og fikk en introduksjon i seriespill og oppsett for neste sesong. Og kommer derfor med noen anbefalinger før neste års seriepåmelding.

Nytt for sesongen 2017:

4 divisjon i alle årsklasser fra G13-19år

Det opprettes 4 divisjon i alle årsklasser fra 13-19 år. Dette ble kategorisert som et klart breddetilbud.  Min anbefaling er at våre lavest rangerte lag meldes på i denne klassen. Jeg ønsker i utgangspunktet at vi melde på lag i 1, 2 og 4 divisjon. Grunnen til dette er at jeg ønsker i større grad enn tidligere at våre lavest rangerte lag skal få en større opplevelse av mestring, og håper og tror at dette vil føre til at også disse holder på lengre med fotball!

G15 spill om plass i interkrets

En viktig endring for seriespill er at de bare spilles høst/vårserie for G15 1 divisjon. Det er derfor slik at hvis et lag har ambisjoner om å spille i interkrets G16 så må laget meldes på i 1 divisjon i G15. Oslo fotballkrets har 7 plasser i interkrets og på høsten vil der være 10 lag som spiller om de 7 plassene.

De resterende divisjonene vil ha veiledende påmelding for sesongen. Det vil si at de ikke vil være med i spill om mulig plass i interkrets.

For vår del betyr dette at vi stiller med 1 lag i neste års G15 1 divisjon.

 

Barnefotball

Det er ingen endringer i seriesystemet for barnefotballen og vi vil gjennomføre samme praksis som for sesongen 2016.

 

Vi ønsker at dere skal få en best mulig fotballopplevelse i sesongen 2017 og derfor vil jeg i løpet av de neste dagene sende ut anbefalinger til våre årganger i ungdomsfotballen og siste års barnefotball.

 

Presentasjonen fra OFK finner dere her: Seriepåmelding ungdom gutter