Anders Thoresen avslutter etter denne sesongen

Anders Thoresen har vært barnefotballansvarlig i ØHIL Fotball i 2022. Dessverre avslutter Anders etter 2022-sesongen. Hans siste arbeidsdag er 31.oktober.

Anders Thoresen kom fra Ready og startet i ØHIL 1.januar 2022. Thoresen har fulgt opp alle barnekullene fra 2014 til og med 2010. I tillegg har Thoresen vært trener for både SFO-fotball og på akademiet samt vært avgjørende for at fotballskolene og cupene har gått så bra i 2022. Han har bidratt til at vi har tatt nye steg i barnefotballen i ØHIL, blant annet gjennom at ØHIL har fått innpass i Akademiligaen, et samarbeid mellom enkelte klubber i Oslo vest og Bærum. Han har vært et ja-menneske og bidratt på alle områder som det har vært behov for.

Anders sier følgende:

– Det har vært et begivenhetsfylt år hvor jeg har fått gleden av å bli kjent med så mange fantastiske barn og engasjerte foreldre på kort tid. Takk til alle kollegaer for gode diskusjoner og samtaler. Det har løftet min kompetanse som trener og leder. ØHIL har et strålende arbeidsmiljø!
Takk til alle foreldretrenere for gode samtaler og sparring på feltet. Dere er ekstremt viktig for at barna i klubben har en god treningshverdag!  

Takk for meg!

Mvh Anders

Vi hadde håpet å få med Anders videre inn mot 2023-sesongen, men vi takker Thoresen for tiden, selv om den ble litt kortere enn ønsket og ønsker han lykke til videre.

Thoresen har ikke landet hva som skjer videre og ønsker ikke å si noe helt enda.

Nye personer er på vei inn i klubben. Allerede denne uka vil vi presentere en eller flere.