Bandyskole sesongen 2015/2016

ØHIL Bandy arrangerer Bandyskole for jenter og gutter født i 2007/2008 /2009 sesongen 2015 / 2016.

Vi starter opp med innebandy på Grav skole torsdager kl 17-18, første trening blir torsdag 8. oktober.

ØHIL Bandy arrangerer Bandyskole for  jenter og gutter  født i 2007/2008 /2009 sesongen 2015 / 2016.

 

Vi starter opp med innebandy på Grav skole torsdager kl 17-18, første trening blir torsdag 8. oktober. Skøyteskolen er i hovedsak for 2 og 3 klasse, men har man 1 klassinger som kan gå på skøyter er de hjertelig velkommen. Vi vil da ha et lite foreldremøte i gangen, mens barna har trening. Det er mulig å bli med inntil 3 ganger uten å betale påmeldingsavgift (send da mail til jonerlenddahlen@hotmail.com).  Vi garanterer plass til de 40 første påmeldte. Bandy er like gøy for jenter som gutter.  Vi anbefaler jenter å bli melde seg på!

Vi vil i hovedsak trene inne på grav skole frem til vi får is på Hoslebanen. Hvis kulden ikke kommer vil vi prøve å få istid i Jar ishall eventuelt Hauger. Når vi får is på Hosle vil vi ha treninger på tirsdager og torsdager. I løpet av sesongen vil vi delta på et par cuper.

Påmelding skjer her: https://www.deltager.no/ohilbandy2015

Treningsavgift: 1000kr

 

Målsetningen for Bandyskolen til ØHIL:

Fordi det er gøy!

Gjennom lek og moro skal barna tilegne seg gode ferdigheter i verdens raskeste og morsomste lagspill.

Velkommen til ØHIL Bandyskole

 

Bandyskolen er først og fremst et tilbud til ALLE, og absolutt til de som ikke har gått på skøyter før i det hele tatt.

Poenget er jo å lære å gå på skøyter, så får man se etterhvert om man synes dette er morsomt!

Bandy er verdens morsomste og raskeste lagidrett – og er en ideell kombinasjon med andre idretter som f.eks. fotball.

All erfaring tyder på at jo flere idretter barna er med på, jo lenger holder motivasjonen, og man unngår i større grad skader og slitasje.

ØHIL er klar på at sommeridretter har sin prioritet i sommersesongen, og vinteridretter i vintersesongen. Derfor kan alle som ønsker drive med flere idretter, og ingen skal pålegges å drive med en idrett gjennom hele året. Da vil barna gå fortere lei.

I bandy spiller man på liten bane (7-er, 6 utespillere og 1 keeper) frem til man er 12 år, som i fotball. Fra 13 år spiller man kamper på stor bane, 11-er.

Vi vet av erfaring at de fleste barna sjelden utøver sin idrett utover de organiserte treninger og kamper (dessverre), men derfor mener vi at i kamper på 7-er nivå bør man ha så få innbyttere som mulig, maks 1 innbytter, slik at alle primært får spille hele tiden.

Vi melder heller på litt flere lag enn vi har spillere til, slik at alle får spille hele tiden, så kan heller noen spille flere kamper på flere lag, som noen alltid har lyst til.

Vi forsøker etter hvert å få ungdomstrenere fra klubben eldre spillere men vi er helt avhengig av at et par av dere foreldre er hovedkontaktpersoner (oppmann, hjelpetrenere, sende ut informasjon pr. e-post og tilsvarende).

Øhil bandy har en aktiv pappagruppe som spiller bandy i Jar-ishall hver søndag kveld, her har vi plass til flere. Her er vi opptatt av bredde og ikke topp.

Hva trenger du av utstyr:

Til inne trening er det vanlig gymtøy, husk sko og ikke gym sokker.

PÅBUDT UTSTYR
Skøyter naturlig nok og hjelm med gitter samt halsbeskyttelse for alle spillere på isen. (skal du kjøpe ny hjelm så kjøp hvit)

ANNET UTSTYR (kjekt å ha, ikke nødvendig de første gangene)
Leggskinn, susp, albuebeskyttere, bandybukse og bandyhansker.

Det kan også være lurt å ta med en bruskasse hvis man vet at den unge håpefulle spiller ikke har hatt så mange ganger på is med skøyter.

Hvor kjøper man utstyr:
Anton Sport på Stabæk en del bandyutstyr, og du får klubbrabatt også på Anton, Torshov Sport, mens XXL i Sandvika har en del utstyr, her er prisene omtrent som etter rabatt, men utvalget begrenset, men ok på beskyttelsesutstyr, hjelm.

ØHIL har egen salg/byttedag 31.10 hvor det er mulig å gjøre gode kjøp av brukte skøyter, beskyttelse m.m. Skøyter blir sjeldent slitt ut, det er bedre å kjøpe gode skøyter brukt enn nye skøyter som ikke er så gode.

Skøytesliping:
Det er viktig at skøyter er skikkelig slipt, ellers blir det vanskelig å gå, og du får slipe skøyter på klubbhuset til Øvrevoll Hosle GRATIS! Dette inngår i treningsavgiften.

Legger ved litt info om skøyter, valg av skøyter og tips til vedlikehold.

Vi har plass til alle så det er bare å ta med venner!

Bandystyret Øvrevoll Hosle IL
www.ohil.no

FØLG ØHIL PÅ FACEBOOK: facebook.com/ohilbandy

Lurer du på noe kontakt Jon Erlend Dahlen tlf: 48168309 jonerlenddahlen@hotmail.com