Bandyskolen


ØHIL Bandy arrangerer bandyskole for jenter og gutter født i 2015 og 2016 sesongen 2022 / 2023.

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år og inviterer til bandyskole for 1 og 2 klassinger. Vi skal lære å gå på skøyter gjennom lek og mestring.  Vi starter opp med bandy/lek i nærområdet etter høstferien.

Når kunstisen på Hoslebanen er klar for sesongen, vil vi ha tilbud om trening to dager pr uke. I løpet av sesongen vil vi delta på et par cuper.

  • Treningene begynner etter høstferien, torsdag 13.10.2022 med bandy/lek i nærheten av Hosle skole og eventuelt andre skoler.
  • Vi garanterer plass til de 50 første påmeldteI fjor ble bandyskolen fulltegnet på kort tid.
  • Vi kommer til å arrangere egen jentebandytrening denne sesongen. Dette vil være i tillegg til bandyskolen og aldersbestemte lag. Alle jenter er velkommen uavhengig av om de er med på bandyskolen eller ikke.
  • Bandyskoleavgift: 1500kr + medlemskap i ØHIL

Påmelding for barn 2015 og 2016: Spond Club

Faktura for aktivitetsavgift sendes ut etter oppstart i oktober

Lurer du fortsatt på noe kontakter du:  jonerlenddahlen@hotmail.com

Påmelding for nye barn 2014 eller eldre send email til: bandy@ohil.no så setter vi deg i kontakt med lagleder. 

Slagordet til ØHIL er «fordi det er gøy», målsetningen for bandyskolen er at barna gjennom lek og moro skal tilegne seg gode ferdigheter på skøyter, med kølle og ball.

Hva er bandy?

For de som ikke kjenner bandy så godt kan man sammenligne det med fotball på is, eller ishockey. Vi spiller med bøyd kølle, ball og etter hvert større bane enn hockey. Bandy er verdens morsomste og raskeste ballidrett – og er en ideell kombinasjon med fotball. Vi stiller med dyktige ungdomstrenere fra klubben, men vi er helt avhengig av at vi foreldre hjelper litt til.

ØHIL bandy har de senere årene hatt en oppsving i aktiviteten. Vi har i år en flunkende ny kunstisbane som vi gleder oss til å ta i bruk. Dette vil sikre oss gode forhold hele sesongen.

Vi har lag i nesten alle aldersgrupper fra bandyskolen til seniornivå. Vi har også en aktiv foreldregruppe som spiller bandy hver søndag kveld, her har vi plass til flere og det er ingen ferdighetskrav, kun godt humør!

Hva trenger du av utstyr:

PÅBUDT UTSTYR: Skarpe skøyter, hjelm med gitter (skal du kjøpe ny hjelm så kjøp hvit) bandykølle, samt halsbeskytter.

ANNET UTSTYR: Kjekt å ha, men ikke nødvendig de første gangene, i prioritert rekkefølge. Kne/leggskinn, albuebeskyttere, bandybukse susp, og bandyhansker.

Ved spørsmål kontakt :  Jon Erlend Dahlen tlf: 48168309 jonerlenddahlen@hotmail.com