Bandyskole på Hoslebanen

Påmelding til bandyskolen 2021/2022

Lær deg å gå på skøyter og spill vinterens vakreste lagidrett!

ØHIL Bandy arrangerer bandyskole for jenter og gutter født i 2014 og 2015 sesongen 2021 / 2022.

Vi fortsetter suksessen fra tidligere år og inviterer til bandyskole for 1 og 2 klassinger. Vi skal lære å gå på skøyter gjennom lek og mestring.  Vi starter opp med bandy/lek i nærområdet etter høstferien.

Når vi får kunstisen på Hoslebanen er klar, vil vi ha tilbud om trening tirsdager og torsdager. I løpet av sesongen vil vi delta på et par cuper.

  • Treningene begynner etter høstferien, torsdag 21.10.2020 med bandy/lek i nærheten av Hosle skole og eventuelt andre skoler.
  • Vi garanterer plass til de 50 første påmeldte. I fjor ble bandyskolen fulltegnet på kort tid.
  • Vi ønsker å inviterer til egen jenteaften etter hvert. Alle jenter er velkommen uavhengig av om de er med på bandyskolen eller ikke.
  • Bandyskoleavgift: 1547kr + medlemskap i ØHIL

Påmelding for barn 2014 og 2015: www.superinvite.no

Påmelding gjennom Superinvite med en prøveperiode frem til desember. Vi refunderer (-administrasjonsgebyret) hvis det skulle vise seg at bandy ikke er noe for barna.

Lurer du fortsatt på noe kontakter du:  jonerlenddahlen@hotmail.com

Påmelding for nye barn 2013 eller eldre send email til: bandy@ohil.no så setter vi deg i kontakt med lagleder. 

Slagordet til ØHIL er «fordi det er gøy», målsetningen for bandyskolen er at barna gjennom lek og moro skal tilegne seg gode ferdigheter på skøyter, med kølle og ball.

Hva er bandy?

For de som ikke kjenner bandy så godt kan man sammenligne det med fotball på is, eller ishockey. Vi spiller med bøyd kølle, ball og etter hvert større bane enn hockey. Bandy er verdens morsomste og raskeste ballidrett – og er en ideell kombinasjon med fotball. Vi stiller med dyktige ungdomstrenere fra klubben, men vi er helt avhengig av at vi foreldre hjelper litt til.

ØHIL bandy har de senere årene hatt en oppsving i aktiviteten. Vi har investert i ismaskin, traktor og nye innbytterbokser på Hoslebanen. Vi jobber nå for å realisere et kunstisanlegg på Hoslebanen som etterplanen skal så klart til sesongen 21/22. Vi har lag i nesten alle aldersgrupper fra bandyskolen til seniornivå. Vi har også en aktiv pappagruppe som spiller bandy hver søndag kveld, her har vi plass til flere og det er ingen ferdighetskrav, kun godt humør!

Hva trenger du av utstyr:

PÅBUDT UTSTYR: Skarpe skøyter, hjelm med gitter (skal du kjøpe ny hjelm så kjøp hvit) bandykølle, samt halsbeskytter.

ANNET UTSTYR: Kjekt å ha, men ikke nødvendig de første gangene, i prioritert rekkefølge. Kne/leggskinn, albuebeskyttere, bandybukse susp, og bandyhansker.

Ved spørsmål kontakt :  Jon Erlend Dahlen tlf: 48168309 jonerlenddahlen@hotmail.com

Koronavettregler:

ØHIL følger nøye med på COVID19 situasjonen og er oppdatert på myndighetenes og idrettens regler og veiledere. Norges Bandyforbund har egne retningslinjer som dere finner her.

De tre grunnpilarene for å hindre/bremse smittespredning gjelder ALLTID:

  • Om du føler deg syk – hold deg hjemme!
  • God hånd- og hostehygiene skal praktiseres på trening og kamp
  • Hold avstand og unngå nærkontakt utenfor trening og kamp

Sportslig bandyhilsen fra

Bandystyret Øvrevoll Hosle IL