Bekledning foreldretrenere i ØHIL Fotball

Vi ønsker å gi foreldretrenere og årskullsansvarlige mer utstyr. Vi har mange frivillige som legger ned veldig mye dedikasjon og timer for klubben. Det er vi veldig takknemlig for.

Her er bestillingsskjema.

Bestillingsfrist er 26.september.

Tilbudet gjelder alle årskullsansvarlige og inntil to trenere på hvert seriepåmeldte lag på femmer-, syver- og nierlag. Årskullsansvarlig avklarer med sitt kull hvilke trenere som legger inn bestilling.

Dersom dette ikke skulle holde, så send en mail til bjorn.frode@ohil.no, så vurderer vi om det bør være rom for flere enn to per lag.
Dersom noen ønsker å bytte f.eks gratis allværsjakke (Lahti) med en gratis genser og bukse til samme eller lavere pris, så send mail til bjorn.frode@ohil.no. Men registrer deg først og legg inn det du ønsker, så justerer vi på det du har registrert.

På elleverlag gjelder tilbudet årskullsansvarlig forelder og foreldretrenere som er mye på feltet og bidrar på treningene. Send mail til bjorn.frode@ohil.no dersom du er i tvil.

Etter at alle registreringer er gjort, så sender vi lista til vår klubbsekretær Hanne, som sender en betalingsforespørsel til dere som bestiller mer enn det dere får gratis. Dette gjør hun via vipps, så fint om dette betales umiddelbart når dette kommer.

GRATIS:

Allværsjakke Lahti (pris kr 1499,-)
Rigel T-skjorte laget for ØHIL

KAN KJØPE FOR LITT OVER HALV PRIS

Allværsjakke Vostok (pris kr 1199,-) kjøpes for 650,-
Genser/Jakke GEA (899,-) kjøpes for 500,-
Genser Mesh uten zip windbreaker (429,-) kjøpes for 250,-
T-skjorte Chenda Polo Silver – (569,-) kjøpes for 300,-
Treningsbukse Thames (899,-) kjøpes for 500,-
Shorts med lommer Thalia (749,-) kjøpes for 400,-

Skjemaet må fylles ut innen søndag 26.september. Vi går over skjemaet og kvalitetssikrer, og deretter sendes bestillingen til leverandøren Macron. Samtidig sender Hanne ut en betalingsforespørsel på de som skal betale noe.
Levering vil da dessverre skje når vi er ferdige med sommersesongen 2021, og det er bare å beklage, men da har vi til 2022-sesongen, og det kan selvsagt brukes hele tiden.

Hvis noen kan bidra 20-30 min med å trykke på logoer (samtidig som man henter sitt tøy), så er det helt topp. Svar i så fall ja på det spørsmålet.

Se størrelsesguiden her.