Bloch-Hansen med sterk debut på J19-landslaget

Det var på tide vil mange si, men søndag fikk Sigrid Bloch-Hansen sin debut med flagget på brystet da Norges J19-landslag møtte Kina på La Manga, i en kamp som endte 1-2.

Hver gang en ØHIL-spiller ikler seg landslagsdrakta er vi stolte, og spesielt når det er en spiller som Sigrid Bloch-Hansen! Hun har vært i klubben i hele sitt liv, og i tillegg til fotball vært svært aktiv i ØHIL håndball og ØHIL langrenn i mange år. Folkens; langsiktig satsning og allsidighet funker!

De som har fulgt Sigrid gjennom mange år er ikke overrasket over at hun tok nivået, men det er jo alltid spenning knyttet til en landslagsdebut. Skussmålet fra landslagstrener Nils Lexerød er i hvertfall ikke til å misforstå. Dette var en debut det luktet svidd av! Fra NFFs artikkel om kampen har vi sakset dette:

Sterk debut

På et godt norsk lag var det en debutant som utmerket seg mest.

– Mange spillere har fått sin landslagsdebut i de årene jeg har vært landslagstrener og det er noen jeg husker bedre enn andre. Sigrid Bloch-Hansen fikk sin første kamp i dag og det er en landslagsdebut jeg ikke kommer til å glemme med det første. Det er noe av det mer solide jeg har sett, sier landslagstreneren.

– Hun har ikke spilt landskamper på noe nivå tidligere, men i dag imponerte hun mot et sterkt kinesisk lag. Hun var god i posisjoneringen, vant dueller og var bestemt og besluttsom i alt hun gjorde. I tillegg hadde hun flere gode igangsettinger. Steget fra 1. divisjon til disse kampene er ganske stort, men det var ingenting som tydet på det i dag.

Her er hele artikkelen om kampen fra fotball.no