Bonusspilleren i ungdomsfotballen

I sesongen 2015/2016 innfører fotballgruppen "Bonusspilleren" for ungdomsfotballen. Driver du med annen idrett i løpet av vinteren, så er det ingen hindre om du ønsker å spille elitelags-fotball gjennom sesongen. Vi kaller disse utøverne våre bonusspillere.

Vi er stolte av å være en del av Øvrevoll Hosle IL. Vi ønsker å tilrettelegge for allsidighet og tror at det er fordeler med å drive med flere idretter.

Derfor har vi i år innført «Bonusspilleren» i ØHIL fotball. Bonusspillere er spillere som i fotballsesongen spiller på våre elitelag, samtidig som de velger å drive med andre idretter på vinteren. Disse spillerne får mulighet til å gå inn i sin gamle treningsgruppe når trening og kamper for den aktuelle idretten er avsluttet.

Vi ønsker å legge til rette for at alle skal få drive med forskjellige idretter og gir spillere som kommer tilbake en «fri periode» på tre uker der de kan vende seg til fotball igjen før de går inn i normal evaluering som resten av gruppen.

Bonusspiller Endre

Endre Tveiten spiller bandy på vinterstid og går nå straks inn i junior elite sin tropp for sesongen 2016. Han, i likhet med resten av 00-Elite troppen, ble flyttet opp til junior ett år tidligere for å sikre en god tropp for junior også i år. Endre har i vinter også vært med å spille kvalik til G16 NM. Vi gleder oss til å få Endre tilbake for fullt når bandysesongen er over og ønsker han lykke til med de gjenværende kampene.

Hjelp oss å ta godt i mot våre bonusspillere, og ha forståelse for at overgangen fra ski, skøyter, snø og is til kunstgress og knotter tar litt tid.

Bonusspillerne:

  • Driver med annen idrett på vinterstid
  • Har rett til å komme tilbake til sin gamle treningsgruppe
  • Får tilvendingsperiode på tre uke