Grasrottrenerkurs i Spania

Fra gutter 2004 og 2005 har to av våre frivillige trenere gjennomført Grasrottreneren (tidligere UEFA C) i Spania forrige uke. Kurset dekkes av klubben, mens reise og opphold ble dekket av deltakerne selv. På nyåret vil vi i ØHIL fotball gjennomføre kurset på hjemmebane og dermed kan også du få muligheten til å bli en enda bedre fotballtrener.

Christian Holter og Ragnar Korsæth er trenere på Gutter 2005 og 2004. Begge har i flere sesonger bidratt til å gjennomføre treninger og lede kamper for disse fotballspillere.

img_0988

 

«Kurset var nyttig; får konkret skolering, inspirasjon til fornyelse og praktisk øving på coaching. I tillegg var det veldig morsomt! Anbefales på det sterkeste!»

I forrige uke deltok Christian og Ragnar på kurs for fotballtrenere i Spania, og denne uken er de tilbake på feltet med mer kompetanse og ny inspirasjon. For oss som klubb er det et stort pluss at våre trenere melder seg på og gjennomfører kurs. Vi vil da som klubb kunne tilby en enda bedre treningshverdag for våre mange fotballspillere.

På nyåret vil vi arrangere tilsvarende kurs i regi av OFK litt nærmer hjemme. Vi vil holde 4 kurshelger i perioden januar til juni. Kurset vil holdes på klubbhuset med praksis på DnB Arena.

Vi håper at mange av dere ønsker å ta kurs, og tror at dette kurset vil hjelpe dere til å bli enda bedre trener for deres grupper.

Vi dekker deltakeravgiften for våre trenere, og håper å se dere på kurs på nyåret.

 

Info om kurshelger og datoer kommer i løpet av desember!

ohil_fotball