Den kalde fine tida

I natt kom det første snøfallet. Her kommer litt informasjon om vinterdriften av ØHIL fotballs baner i tiden som kommer.

For første gang denne høsten, våknet vi til hvite baner i dag. Det vil da komme en del spørsmål om banene er tilgjengelig og hva som er planen framover, og her er litt informasjon.

Gress- og grusbanene er i prinsippet åpne, men vi ser at det aller meste av aktiviteten for sesongen er avsluttet. Ved trening på disse anleggene, ta hensyn til underlaget.

Kunstgress-banene på Jarmyra, Bekkstua, Grav, ØHIL-skogen og Hosle 9’er er åpne så lenge de er mulige å bruke, men ta hensyn til underlaget og ikke ta unødige sjanser i forhold til mulige skader. Disse banene vil ikke bli brøytet for snø. I perioder der banene kan brukes gjelder booking til sverre@ohil.no (fra 15. november).

DNB arena Hosle skal i prinsippet være åpen hele året. Vi følger med på værprognosene i forhold til når vi vil sette på varmeanlegget. Det vil bli satt på når vi møter på en periode med stabil kulde (under 0 grader). Snøbrøyting vil gjøres når det er behov for dette, men dersom det kommer små mengder med snø kan ikke banen brøytes. Det vil derfor av og til ligge et tynt snølag på banen. I dag, og ved tilsvarende snøfall før undervarmen settes på, vil banen bli børstet.

Så; det blir en periode med noe usikkerhet rundt baneforholdene, så ta de nødvendige forhåndsregler!