Den raskeste sporten i ØHIL

Klubbens nyeste idrettsgren fortsetter suksessen.

Da er sesongen i gang. I tradisjons tro holder alpingruppa til i vakre omgivelser i Lommedalen. Forrige sesong ble avsluttet med et vellykket klubbmesterskap for store og små. Det blir nok avslutningen for sesongen i år også.

Litt av hovedmålet for treningen i alpingruppa er å tilegne seg alpinferdigheter. Dette for at barna skal bli trygge i bakken og ha det morsomt. En ny Aksel Lund Svindal kan jo alltids dukke opp, men da må han eller hun over i en annen klubb etter 7. klasse. Hovedfokuset er å ha det moro på ski. Forrige sesong var det vanskelig å få barna hjem etter treningen. ”Vi vil kjøre mer”, var det stor enighet om.

Vi er nå i gang med tredje sesong, og gruppen vokser sakte, men sikkert. Hvis ressursene er der, kan det være muligheter for at vi fra neste sesong kjører barmarktrening på høsten. Da vil hovedfokus være motorikk, koordinasjon og noen enkle styrkeøvelser.

Jeg vet det ikke bare er jeg som gleder meg til fortsettelsen, så er det bare for værgudene å åpne himmelen og la det stå til.

Velkommen skal dere være alle sammen!