Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Drar på treningssamling


ØHILs damelag starter opp med trening og opptrening før seriestart-oppstart 31. juli. Laget skal testes, dra på tur og spille treningskamp. Hovedtrener Kjølv Eidhammer oppsummerer:

Mandag 18.7 samles ØHIL Toppfotball til oppstart etter en velfortjent ferie. Spillerne møtes på Hosle mandag morgen for en liten test, men det er ingen bekymring til dette da jentene har levert godt på egentreningen i ferien.

Etter formiddagsøkt mandag vil spillerne ta turen til Nesbyen, Norges varmeste sted, for en treningssamling. Det er tenkt gjennomført seks økter i Nesbyen. Gjengen skal bo på Nystølen disse dagene, og vi ser fram til å samles igjen for å forberede oss til fotballhøsten. Etter samlingen skal vi møte Lyn til treningskamp 23.7. Vi gleder oss til å samles igjen for å jobbe videre med våre prestasjoner. Vi har satt oss i en god posisjon før ferien, men vi vet at vi fortsatt har mye å gå på i prestasjoner individuelt og som lag.

Grunnspillet i 1. divisjon starter opp igjen den 31. juli. AAFK Fortuna kommer til Ferd Arena Hosle med kampstart kl. 16:30. Vi ses!