Egzon Statovci ny trener og ungdomsansvarlig jenter

Vi er veldig glade for at Egzon Statovci er klar for ØHIL Fotball fra 1.november 2022. Han vil starte gradvis litt før for å komme raskere inn i rollen.

Egzon blir ungdomsansvarlig for jenter, og i denne rollen skal han sikre at vi ivaretar alle jenter i hele ungdomsfotballen. Dette er rollene som inngår i stillingen til Egzon.

  • – Ungdomsansvarlig jenter
  • – Årgangsansvarlig og hovedtrener J17
  • – Årgangsansvarlig og hovedtrener J2009
  • – Årgangsansvarlig og hovedtrener J2010
  • – I tillegg vil han være med på SFO, akademi og fotballskoler

Det er mange store roller å fylle, men vi vet også at vi har et unikt foreldreengasjement i ØHIL, og det håper vi å benytte oss av mest og best mulig. Vi ønsker også å få inn enda flere ungdomstrenere på lagene, og aller helst jenter.

Egzon er 25 år, bor på Torshov i Oslo, men kommer opprinnelig fra Bodø. Han kommer fra jenteakademiet i Lillestrøm Sportsklubb der han har vært trener og spillerutvikler for jenter i årskullene 2009, 2008 og 2007 samt ledet laget i regional serie for J15. Egzon har nylig tatt UEFA B-lisens.

Tidligere var han trener i Sørumsand IF, der han hadde han ungdomskull for både jenter og gutter. Han har jobbet ved Sørum barneskole i fire år og kombinert dette med fotball på kveldstid.

I sin barne- og ungdomstid har han spilt for Bodø/Glimt. Som senior har han spilt i 3.divisjon for Junkeren, Skedsmo og nå Sørumsand.

I konkurranse med andre klubber valgte Egzon ØHIL, og det er vi svært glade for.

Hvorfor valgte du ØHIL, Egzon?

ØHIL har vist seg å være veldig interessant fordi det er mange unge dedikerte og dyktige trenere her, det er en klubb med mange ivrige spillere og foreldre, og jeg merker på meg at det er et stort engasjement i hele lokalmiljøet.

Særlig er det inspirerende å jobbe sammen med gode folk. Jeg har vært innom her flere ganger, og det virker som et veldig bra miljø å være en del av. Samtidig håper jeg på å hjelpe klubben fortsette å ta steg i riktig retning, spesielt med tanke på å holde alle medlemmene fornøyde.

Vi gleder oss til å få Egzon inn i klubben vår!

Sportssjef Bjørn Frode Strand er glad for å Egzon inn i ØHIL Fotball.