ØHIL Fotballs Julekalender 2021: Luke 11


Kun bittesmå marginer sto i veien for kvalik-spill til Toppserien denne sesongen. Skuffelsen har lagt seg og vi begynner nå å sette spillertroppen og teamet rundt laget inn mot neste sesong.

Denne uka ble Anja Avdal kåret til Årets spiller under en høytidelig seanse på klubbhuset, og vi er svært glade for at hun også skal være med på å dra lasset på vei mot Toppserien den kommende sesongen.

Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Hovedtrener Kjølv Eidhammer, som selvsagt også er med på laget videre, er godt fornøyd med å få med seg en av bærebjelkene videre:

Vi er svært glade for at Anja blir med oss videre på vår reise i toppfotballen. Jeg gleder meg til å utvikle Anja videre og tror hun vil sette sitt preg på ØHIL også i 2022.

Anja er en av de som var svært skuffet over hvordan sesongen endte, med poengtapet i den avgjørende kampen borte mot Åsane. Men til tross for stor interesse utenfra, er motivasjonen for en ny sesong i ØHIL-drakta til å ta og kjenne på!

-Nå har vi tatt nye steg nærmere Toppserien de siste årene, og ikke f… om opprykket skal skje uten meg på banen!

Daglig leder var også med på feiringen, da Anja signerte avtalen for 2022.

-Det er viktig for oss å ha med oss kontinuitet og rutine i satsningen vår. Det å få med oss en spiller som vi tok imot i 2014 er således helt avgjørende!

Foto: Håvard Hauge Haakonsen / ØHIL

Tiden fram til jul blir brukt til å fylle opp troppen med sultne spillere, og vi kommer tilbake med mer informasjon i tiden som kommer!