En ledestjerne for utviklingen av ØHIL fotball er på plass

ØHIL fotball ønsker stadig å bli bedre, og vi har nå fått på plass en svært spennende brikke i dette arbeidet, når Bjørn Frode Strand har takket ja til et engasjement rundt klubb- og trenerutvikling.

Bjørn Frode Strand er et velkjent navn i fotball-Norge, og vi er svært glade og stolte over at han nå ønsker å hjelpe ØHIL fotball på veien videre. Bjørn Frode bor i området og har barn på vei inn i klubben. På bakgrunn av dette, har Bjørn Frode takket ja til å bidra med å utvikle både klubben og våre trenere.

Han jobber fulltid som trenerutvikler i Strømsgodset Toppfotball, og hans arbeidsgiver har vært imøtekommende og sagt ja til at han bidrar noe til sitt nærmiljø.

Bjørn Frode er utdannet fotballtrener fra Norges Idrettshøskole og siviløkonom fra BI. Han har jobbet med fotball på heltid i lang tid, blant annet med fartstid fra Ullern, Ready, Fredrikstad og Strømsgodset. Han har også jobbet for NTG, og har UEFA A-lisens som trener.

– ØHIL fotball er en stor og veldrevet klubb, men har et stort uforløst potensiale. Det blir veldig spennende å bidra til å utvikle klubben sportslig, sier han i en kort kommentar etter et godt planleggingsmøte med administrasjonen. 

I tillegg til en tung fotballfaglig kompetanse og erfaring, har han veldig gode verdier som er sammenfallende med klubbens; det å tilby et godt sportslig tilbud i alle ledd, som først og fremst er med på å utvikle mennesker. Han er opptatt av at det er veldig mange involverte som må samarbeide godt for å lykkes, og vi er overbevist om at han vil gi oss verdifulle bidrag for klubben.

Vi gleder oss veldig til å komme skikkelig i gang med samarbeidet, som allerede har fått en god start.