Fagseminar med akademitrenere


Onsdag 25.november og torsdag 26.november hadde ØHIL Fotball akademitrenersamling. 14 trenere som jobber på vårt Akademi, deltok på samlingen for faglig påfyll og praksisøkt med G2009 og J2008. Samlingen ble ledet av den meget dyktige trenerveilederen vår, Felix Barril Kristiansen Martinez.

FOKUSOMRÅDER: På ØHIL-Akademiet verdsettes gode holdninger høyt.

Onsdag hadde vi teori over Teams med et innhold som spente seg fra ØHIL Fotball sine mål til hvordan vi som trenere kan fremprovosere læring hos barna. Her fikk Akademitrenerne ulike praktiske tips, delt egne erfaringer og innspill på hvordan vi kan skape øyeblikk som barna vil huske og prate om rundt middagsbordet hjemme.

DEN GODE AKADEMITRENEREN: Trenerne får tilbakemeldinger på fire punkter som vi tror er veldig viktige; medmennesket, aktiviteten, engasjementet og veiledning.

På torsdag hadde vi praksisøkt med dyktige gutter og jenter fra 2009 og 2008 årgangene. Akademitrenerne hadde 6 til 10 spillere som de skulle trene i 60 minutter. Selv om gradestokken viste minusgrader, var det mye god aktivitet og coaching som varmet! Hver trener fikk innspill og tips fra både veileder og trenerpartner. Vi hadde seks veiledere som fulgte opp 2-og-2 ungdomstrenere.

Målet med samlingen var å kunne følge opp hver trener under gode rammer. Vi i ØHIL var veldig fornøyd med å kunne ha en slik type samling hvor fokuset var på treneren. Flinke trenere gir gode opplevelser fra første spark!

Veilederne som deltok under ledelse av Felix Barril Kristiansen Martinez:
– Lotte Steen
– Bjørn Frode Strand
– Erlend Bransdal
– Zeid Saleh
– Håvard Hauge Haakonsen

Disse trenerne deltok:
– Ola Aarnes-Grandre
– Håkon Bjørnsen
– Emilie Tveitan Østlyngen
– Amanda Prahl-Larsen
– Vivil Neumann
– Celine Øglænd
– Magnus Stavseth
– Iver Igland Engen
– Peder Diesen
– Brage Solheim Johannessen
– Edvard Bræin Groth