Fantastisk oppslutning på Ferd-kampanjen

For en uke siden fikk vi en unik sjanse fra Ferd, der ØHIL fotball kunne få en støtte på inntil en halv million kroner. Etter svært god respons fra medlemmer og nye samarbeidspartnere har vi nådd målet med god margin!

Vi går inn i påskeferien med en veldig god følelse, etter en svært vellykket kampanje. Eier av Ferd, Johan Andresen, ga sine ansatte med barn en mulighet til å gi en direkte støtte til sine lokale foreninger, for å sikre likviditet. En helt utrolig gest, som vi er svært takknemlige for å få muligheten til å ta del i.

For ØHIL var denne rammen stor, dersom vi klarte å få inn nye samarbeidspartenere og få våre medlemmer til å melde seg til dugnadsinnsats. Ferd ga oss 20.000,- i direkte støtte per nye samarbeidspartner (reklameskilt som koster 7.500,- pr år) og 1.000,- for hver påmelding til dugnadsinnsats. Totalt resulterte dette i en halv million kroner fra Ferd til ØHIL fotball.

Status etter kampanjeslutt:

12 nye/forlengede samarbeidspartenere:

Aprimo rådgivning
Finance People
Eika forsikring
Beko
Tor og Mia (forfatter Anneli Klepp/illustratør Camilla Billett)
Økonomispesialisten
Messehallen
Inspirea
Fjellstuens eft.
Persontransport
Aimo park
Partner revisjon

I tillegg har 325 meldt seg til dugnad!

Hva har vi oppnådd med dette?

– Sikret likviditet i en svært krevende periode (500.000,- fra Ferd)
– Sikret oss flere langsiktige samarbeidsavtaler og med det forutsigbare inntekter
– En solid base med folk som vil hjelpe oss med arrangementer og å holde idrettsanleggene vår i flott forfatning

TUSEN TAKK ALLE SAMMEN!

Vi gleder oss stort til verden er tilgjengelig for oss igjen, med et yrende liv på våre anlegg og med rykende ferske reklameskilt på plass på Ferd arena Hosle!