Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

Ferie for ØHIL Toppfotball


Etter en god vårsesong for ØHIL Toppfotball er det nå klart for ferie. Hovedtrener, Kjølv Eidhammer, har sendt oss sine kommentarer:

Damelaget er nå inne i noen korte, men velfortjente ferieuker. Etter en hektisk vårsesong som startet allerede i mars kan vi nå bruke noen uker på å hente oss inn igjen fysisk og mentalt. Det kan vi få god bruk for, da vi har prestert så bra at vi henger med i toppen i 1.divisjon grunnspill. Vi innledet vårsesongen med to strake tap i mars, men har i april, mai og juni kun tapt mot Tromsø borte og mot LSK kvinner i NM. De andre kampene har endt med seier.

27 poeng etter tolv spilte kamper er vi godt fornøyd med. Vi har jobbet godt med å utvikle laget og enkeltspillere gjennom våren, og vi ser at vi er i ferd med å stabilisere spillet vårt på et ok nivå. Vi har den 3. yngste troppen i divisjonen, så det er fortsatt mye å hente på de fleste områdene. Når vi i tillegg vet at vi før sesongen fikk inn ni nye spillere, så ser vi at disse også er i ferd med å finne seg til rette i laget. Et ungt lag med mange nye fjes er i ferd med å finne en god måte å jobbe på.

NYE STEG: ØHIL Toppfotball gikk inn i 2022-sesongen med et mål om å ta nye steg. YouTube: ØHIL Fotball

Alle i troppen har kjent på nivået, og vi ser at flere har mentaliteten til å konkurrere om spilletid. Bredden i troppen er god og nivået er bra. Dette gjør at vi kan gjennomføre gode treningsuker på et godt nivå. Vi har takket av noen «erfarne» spillere etter vårsesongen. Det at noen gir seg etter lang og tro tjeneste er en del av fotballen, men vi har alltid gjort et forsøk på å være i forkant, så også denne gangen. Når noen roller blir borte, må andre ta mer ansvar. Kanskje vi også vil se noen nye fjes hos oss?

31. JULI: Neste seriekamp spilles på Ferd Arena Hosle. #VIFYLLERFERD
Foto: Odd Bjarne Brekke / ØHIL Menn

I ferien trenes det godt av troppen. Vi gleder oss til å møtes 18. juli for løpstest og treningssamling. Laget reiser til Nesbyen for å komme i gang før en artig og spennende høst. Lørdag 23. juli spiller vi treningskamp mot Lyn, og allerede 31. juli får vi besøk av AAFK Fortuna på Hosle.

ØHIL Toppfotball ønsker alle en god sommerferie!