ØHILs 2019-utgave får en tøff oppgave når de møter Toppserielaget Fart til treningskamp på lørdag.

ØHILs 2019-utgave får en tøff oppgave når de møter Toppserielaget Fart til treningskamp på lørdag.

Før treningskampen mot Fart på lørdag


På lørdag drar ØHILs førstedivisjonslag til Løten kunstgress for å møte Fart til treningskamp. Ikke bare én gang, men to ganger!

Lørdag 2. februar spiller vi to treningskamper mot Fart på Løten kunstgress. Kl 13:00 møter A-laget Farts Toppserielag til dyst, kl 15:00 er det utviklingsgruppa tur til å matche fart.
Fart har vært hissige på å signere gode spillere før sesongstart, og fikk blant annet med seg tidligere ØHIL-spiller Sigrid Bloch-Hansen på laget i vinter.

– Treningskamp er ikke synonymt med å gå for seier

– Det er viktig at vi bruker treningskamper som treningskamper, og ikke faller i fella og går for seier i treningskamper, skyter ØHILs trenertrio synkront inn. – Vi skal tørre å spille vårt spill, og så også klare å eventuelt dekke opp der hvor vi blir utfordret. Det gjør ingen forskjell på slutten av året når alt skal telles opp, om vi vinner på f eks Løten eller ikke. Men, det er klart det skal bli spennende, og ikke minst hyggelig, å møte Sigrid og hennes nye lag igjen nå som de har lagt en divisjon mellom oss fra forrige gang vi møttes!

Laget vårt har hatt mange spillere innom for både prøvespill, gjestespill og vi ser at nå begynner troppen å forme seg, og at det skiller seg ut en håndfull spillere som kommer til å bli viktige for ØHIL gjennom sesongen.

ØHIL drar med en ganske nykomponert tropp. Mange syke og småskadene spillere, gjør at laget også tar med to guttespillere for å komplettere gjengen som tar turen nordover.

ØHILs a-trenertrio Kjølv, Jens Petter og Gisle melder at disse ØHIL-spilleren stiller klare til dyst på lørdag:
1. Klara Thorsrud Sporsem
2. Malin
3. Tim
4. Olav
5. Karianne Selseth
6. Veronica Amundsen
7. Synne Djup
8. Henriette Lykke
9. Åsa Thorsen
10. Kathrine Pleym
11. Mari Løyland
12. Anna Brunstad
13. Ellen Halseth
14. Joshualyn Reeves
15. Christiane Jansch
16. Lise Janbu Eide

Fra KEU (Kvinner Elite Utvikling) stiller følgende spillere (pluss enkelte fra troppen ovenfor som skal spille noe av denne kampen også) knallklare til kamp kl 15:00:
1. Adele Torvik Nilsen
2. Amanda Vennemo
3. Amelia Rygh
4. Bettina Ramsfjell
5. Eline Henæs Sand
6. Elisabeth Berg Ødegaard
7. Kaia Randklev
8. Maria Muan Haga
9. Marthe Hellumsand
10. Rikke Kristiansen
11. Selina Vidhammer
12. Selma Elisabeth Askildsen
13. Solveig Sørum
14. Sophia Skaug Halstensen

Vi ønsker spillerne lykke til på Løten!