Bring 'em on!

Fotball kvinner, 1. divisjon: ØHIL – Urædd

På lørdag tar ØHIL-jentene i mot serieleder Urædd til 1. divisjonskamp på DNB arena Hosle

NY KAMP LØRDAG 5. SEPT KL 13: ØHIL vs URÆDD!

Etter to gode kamper, men uten poeng, venter serieleder og storfavoritt til opprykk til Toppserien 2015 Urædd i neste serierunde. Det blir topp mot bunn, by mot land, kunstgress mot grus, poengflyt mot poengnød. Aller viktigst: OSS mot dem!

Til helgen må ØHILs flaggskip vise hva som bor i dem, og for å hjelpe på stemningen og trøkket skal AKKURAT DU komme for å heie, hyle, rope, skrike, flagge, trampe, klappe, juble og i det hele tatt gjøre ALT DU KAN for å vise at du støtter laget ditt, klubben din, datteren din, kjæresten din, eller kanskje den du er hemmelig forelsket i! Det er lov med ØHIL-flagg, hjemmelagde ØHIL-plakater, ØHIL-drakter og alt som kan være med på å skape stemning rundt kamparenaen!

Hytta kan du låse en annen helg. Båten tåler å ligge litt til på vannet. Luft fuglehunden tidligere på morgenen, samtidig som du plukker bær og sopp i skogen! Så møter du opp godt før avspark kl 13:00 og LØFTER jentene inn på DNB Arena Hosle når de kommer ut av garderobene! Takk for oppmerksomheten! Og velkommen til kamp.


 

Kampen KAN til nød sees LIVE her på BUDSTIKKA TV.