Fotballglede for de yngste


Etter måneder med kohorter, 1 meters avstand og andre smittevernstiltak tok vi søndag et kjærkommet steg tilbake mot normalen. Årets første OBOS Miniliga-arrangement ble nemlig avholdt på Hosle Kunstgress, til stor glede for de yngste fotballspillerne i Bærum.

Denne utgaven av OBOS Miniliga var naturligvis litt annerledes, siden det er strenge krav til gjennomføring av arrangement.

Vi hadde maks 7 lag på banen samtidig, som spilte 5 kamper intensivt på 75 minutter, før det var et lite opphold og neste gruppe kom til banen. Totalt var det 41 lag fordelt på 6 klubber, og vi stilte med syv lag i både G6- og G7-klassen, samt ett jentelag i både J6- og J7-klassen.

Som bestilt så var det strålende solskinn, dog en smule varmt for enkelte av barna med et så intensivt kampprogram. Stemningen og innsatsen var imidlertid upåklagelig, og barna hadde det tilsynelatende veldig gøy.

Dette var for mange av spillerne deres første møte med lag fra andre klubber, og det var mange spente gutter og jenter som hadde tatt på seg sin mørkeblå treningstrøye for anledningen.

Vi takker foreldrene som bidro med dugnadsoppgaver og som stilte som trenere, samt de øvrige klubbene som var påmeldt – som alle bidro til å skape god stemning og gode rammer for denne runden med OBOS Miniliga!

Vi er tilbake neste år, forhåpentligvis da også med klubber fra andre kommuner og uten smittevernrsegler å forholde oss til!

Se en knippe bilder fra søndagen vedlagt!