G16 til nasjonalt sluttspill i Bringserien!


«Fra små reker, til store stjerner»

…var beskrivelsen trener Bente kom med etter 7-måls seieren over Stavanger som sikret laget plass i det nasjonale sluttspillet. Og beskrivelsen passer godt.

Det har lenge vært snakket om 05-guttene i ØHIL Håndball. Hvor mange vi kunne beholde i håndballen, hvor lenge vi kunne beholde dem i klubben og hvor gode de kunne bli. Trener Janne Tuven har på sin side bedt om tålmodighet og at en eventuell satsning ville skje på guttenes premisser.

Før sesongslutt i fjor førte flere faktorer til at gruppa ble større og fikk med seg spillere fra henholdsvis; Haslum, Snarøya og én fra Hamar. Plutselig var det på mange måter et nytt lag der nye og gamle spillere igjen måtte finne sin plass i gruppa.

Kvalifiseringen i Bergen gikk som vi håpet og guttene har spilt runder i henholdsvis; Bodø, Trondheim, Jessheim og hjemme.

Bringserien

Bringserien er en prestisjeserie på nasjonalt nivå for J/G16 år. På guttesiden fordeles de 36 beste lagene etter kvalifiseringsrunder seg på fire avdelinger som spiller 8 kamper i runde-spill rundt omkring i landet. Fra hver avdeling kvalifiserer de to beste seg til nasjonalt sluttspill i Stange 6. – 8. mai. 

Bare det å kvalifisere seg og være blant de 36 beste lagene er stor prestasjon i seg selv. Når poengene legges sammen og guttene i tillegg ligger over streken og med det er klare for sluttspill forteller det oss mye om jobben som er lagt ned fra både spillere, trenere, øvrig støtteapparat og foreldre.

På 8 kamper avga guttene kun tre poeng (Tap mot Bodø og Uavgjort mot avdelingsvinner Tertnes).

Nå trenger gutta all den støtte de kan få!

Lørdag 7. mai kl. 10:00 står naboklubben Fold HK på den andre siden av banen i kvartfinalen. Vi ønsker å kle Stangehallen i ØHIL-farger og heie guttene frem i sluttspillet. Derfor setter håndballgruppa opp felles buss/busser til alle med ØHIL-hjerte som ønsker å ta turen oppover sammen med oss.

Avreise fra Hoslehallen kl. 08:00 – Ankomst Stangehallen ca. 09:30 (Kampstart kl. 10:00)

Hjemreisen avhenger av utfallet i kampen kl. 10:

Tap: Hjemreise kl. 12:00

Seier: Semifinale kl. 14:00 og hjemreise kl. 16:00

*Det er ikke mulig å reise med buss hjem etter første kamp kl. 12 dersom vi vinner kvartfinalen kl. 10*

*Påmeldingen er bindende*