DUELLKRAFT: Lagene på Røabanen viste duellkraft i lørdagens treningskamp. Her fra fjorårsoppgjøret i 1. divisjon på Ferd Arena Hosle. Foto: Andreas Kristoffer Berge / kvinneidrett.no

God generalprøve


Damelaget leverte en god generalprøve i gårsdagens treningskamp mot Røa, bare en uke før seriestarten. Hovedtrener Kjølv Eidhammer har oppsummert kampen for oss:

Det var en god generalprøve gjennomført mot Røa som endte i et noe unødvendig 1-2 tap. Røa går ut aggressivt og lykkes med å sette oss under press. En tidlig corner klareres ut i farlig område og vi klarer ikke å hindre at et fint langskudd går i bue over Una. 1-0 litt for tidlig. Vi spiller oss fint inn i kampen og styrer banespillet. Røa er som alltid opptatt av bakrommet, men vi har god kontroll. Vi er nære flere ganger å bryte gjennom et kompakt Røa-lag etter godt spill. Etter 23 min går Røa unødvendig opp til 2-0 på en overgang mot spillets gang.

Vi spiller en ok+ 1.omg der vi ser igjen mye av det vi ønsker å få til. Vi er ikke individuelt skarpe nok i avgjørende situasjoner, men er nære redusering i 1.omg. I 2.omg løfter vi oss og er i store deler av omgangen gode. Vi legger trykk på Røa fra start og reduserer tidlig til 1-2 (Mari Løyland) etter et godt høyt press. Vi klarer å variere spillet og er nær utlikning. Balltempo er godt, defensiv forflytning og duellkraft sitter og vi ser mange gode bevegelser offensivt.

Vi får matchet 18 spillere i generalprøven og flere er på vei i god form. Vi har en tropp klar til seriestart som gir oss flere muligheter. Vi skal nå bruke den neste treningsuka til å spisse de områdene vi må terpe litt, men også jakte mer overskudd.

Vi gleder oss til seriekamp neste lørdag etter en god oppkjøringsperiode. Der skal bli fint med ØHIL Ultras på tribunen og mye spilleglede!

Seriestart 2022 går på Ferd Arena Hosle førstkommende lørdag 19.3 kl. 14:30 mot KIL/Hemne.