Fra internkamp lørdag 15.mai 2021

God match mot Toppserielaget Kolbotn

Kolbotn kom som det tredje toppserielaget til Ferd Arena i denne oppkjøringen. En meget god kamp fra ØHIL, og Kjølv har gitt oss en fyldig rapport fra kampen.

Damelaget har nå gjennomført nest siste uke før seriestart 2021. Dette har vært en intens uke der vi har møtt divisjonskollega Røa (tap 0-4), Kolbotn (12.05) og spilt en internkamp (15.05). 

Vi har prioritert å øve i kampmodus inn mot seriestart, og denne prioriteringen ser ut til å ha gitt oss gode opplevelser innenfor de områdene vi har ønsket utvikling på. 

Røa-kampen var en middels kamp fra vår side, så vi ønsket en respons fra spillergruppa med tanke på innstilling når vi skulle møte Kolbotn. Nok en motstander fra Toppserien var utfordringen på den andre halvdelen. Litt ekstra var det å se Susanne Haaland varme opp på den andre siden, men det var også litt ekstra nerve for Anja Rasmussen i ØHIL-drakt å møte tidligere klubbvenninner. 

Målet med kampen var å klinke til fra start, der vi skulle melde oss på med duell- og løpskraft i press-spillet. Vi har opptrådt litt passivt i andre kamper og ønsket denne gangen å vise oss fram fra en annen side. Vi lykkes godt med stor aggressivitet, vilje i duellspillet, bruk av rom med ball og gode overganger. Vi fikk en meget god mestringsopplevelse i denne delen av spillet. 

Vi bruker 20 spillere og vi klarer å holde en god grunninnsats gjennom hele kampen. Det skapes få store sjanser i kampen, da begge lagene forsvarer seg godt. Kampen preges av høy intensitet, noe som igjen preger kvaliteten med ball.  Den ebber til slutt ut med 0-0. 

Dette er et resultat vi er godt fornøyd med. Vi forsvarer oss godt og har flere gode overgangsmuligheter, kontringer og klarer til og med å skape noe gjennom god frispilling. 

Lørdag 15.05 gjennomførte vi en treningslørdag på Ferd Arena Hosle. En utviklingsøkt, litt sosialisering og lunsj ble etterfulgt av en internkamp. 23 spillere var klare til å gi gass for å vise gryende form før seriestart. En frisk internkamp med god kvalitet lover godt før seriestart. Vi er konturer av et ØHIL-lag som håper å slå godt fra seg i årets 1.divisjon. Lagene hadde en omgang hver, men blått lag vant til slutt 3-1 etter å ha skåret noen mål i en overtallsperiode. Vi ønsket å bygge videre på selvtilliten fra kampen onsdag, og vi fikk se igjen mye av det vi ønsker å utvikle. Det er godt å se at vi har en bred tropp der flere spillere er i ferd med å finne god form til seriestart. Det er tøff konkurranse om spilletid, og mange av spillerne er klare til å prestere på ønsket nivå. Vi gleder oss nå til å finpusse formen inn mot seriestarten mot Grei lørdag 22.05. 

Sportslig hilsen Kjølv