GOALGETTER: G19-spiller Andreas Ytreeide Stabell (t.h.) scoret sitt andre mål på to kamper for Menn Senior A (MSA) i gårsdagens kamp mot Korsvoll. Foto: Svein Haakonsen

Gode prestasjoner mot favorittene

For bare noen sesonger siden spilte gårsdagens motstander, Korsvoll, i Post Nord-ligaen (3. divisjon). I går fikk de besøk av ØHIL Menn Senior A (MSA) til det som skulle bli en veldig spennende kamp på Korsvoll Kunstgress. Korsvoll er storfavoritter til å vinne ligaen.

Korsvoll viste tidlig i kampen at de hadde mange spillere med god kvalitet, og mange med mye erfaring i toppfotballen. Likevel klarte gjestene fra Bærum øst og krige de blåkledde fra Oslo ut av stilen sin:

– Det var en tett og jevn kamp som kunne bikket begge veier. Jeg er stolt over utviklingsavdelingen våres som viser at arbeidet vi legger ned hver dag på feltet fungerer. Vi hadde med både juniorspillere og spillere født i 2005 (G16) som kommer inn og gjør en umiddelbar jobb mot god motstand.
Felix Barril Kristiansen Martinez, hovedtrener ØHIL MSA

DEBUTANTER: G16-spillerne Kasper Schaug-Pettersen (i midten t.v.) og Magnus Stavseth (i midten t.h.) gjorde meget gode innhopp i sine debuter for MSA. Her med G2005-trenere og MSA-spillere Kristoffer Fremstad (t. v.) og Hans Svastuen (t. h.) Foto: Erlend Bransdal

Korsvoll gikk tidlig i ledelsen 1-0. Andreas Ytreeide Stabell utlignet for ØHIL og lagene gikk til pause på stillingen 1-1. I andre omgang gikk Korsvoll opp til både 2-1 og 3-1, før Hosle-gutt, Johannes Amundsen, gjør sitt ØHIL-comeback og blokkerte en keeperklarering inn i mål til 3-2. ØHIL MSA var nære å utligne til 3-3 ved flere anledninger, men seriefavorittene fra Oslo stakk av med seieren.

– Mye av presset vårt er veldig bra, og så er det mange elementer i det offensive som vi skal fortsette å bygge på. Vi gleder oss noe kolossalt til neste kamp og tre poeng!

CLOSE BUT NO CIGAR: Odd Bjarne Brekke og ØHIL MSA var nære ved å utligne til 3-3 og å få med seg ett poeng, men det ble med de gode prestasjonene denne gangen. Foto: Svein Haakonsen