Godkjent rammetillatelse!

Nå er rammetillatelsen er klar og byggestart nærmer seg! Ditt bidrag er avgjørende for at vi kan bygge mediatårn, få høyttalere, scoretavle, flaggstenger med mer. Støtt spleisen med valgfritt beløp så får vi et komplett anlegg på Hoslebanen!

Fredag 18 juni 2021 kom endelig bekreftelsen fra byggesak i Bærum kommune. Vi har nå fått godkjent rammetillatelse for driftsbygning, garasjebygg, mediebygning og ombygging av Hoslebanen til kunstgress/bandybane.

Søknaden var mottatt i Bærum kommune 4 februar 2021. Vi håpet derfor at denne skulle være ferdig behandlet til slutten av april, slik at arbeidet kunne starte mandag 3 mai. Slik gikk det dessverre ikke og saksbehandlingstiden ble tilslutt på nesten 19 uker.

Tildeling av prosjektet ble varslet til vinner av anbudskonkurransen 27 april 2021 så vi var helt i rute internt, etter intensiv jobbing med tilbudene vi fikk inn. Totalentreprenør for prosjektet er Isbaneteknikk AS, og med seg har de en rekke underleverandører med ulike spesialfelt. Kjeldaas AS er en stor på grunnarbeider og har blant annet bygget kunstgress og kunstisbanen til Konnerud IL som var et viktig referanseprosjekt som ligner på vårt. Eptec er leverandør av kuldeanlegget og Proturf på kunstgress.

Som tidligere nevnt måtte en del opsjoner tas ut av tilbudet på grunn av økte kostnader, en av disse er mediatårnet med innbytterbokser og sekretariat som er et stort ønske for helårsbruken av banen. Det var derfor viktig at rammetillatelsen også har godkjent dette bygget. Nå er håpet at innsamlingen på spleisen gjør at vi kan realisere hele anlegget med alle elementer vi trenger for et fullverdig og proft anlegg.

Nå som rammetillatelsen er klar, skal kontrakten med totalentreprenør underskrives! Videre skal vi søke om IG (Igangsettingstillatelse) fra Bærum Kommune så kan første spadetak settes i bakken. Vi håper på rask behandling av IG i kommunen og vet at entrepenøren vår som også har ventet i snart to måneder, klør i bein og armer etter å komme i gang.

Det blir spennende å se om ferdigstillelse blir tilsvarende forsinket som behandling av byggesak. Vi håpet på ferdigstillelse i november, men ser nå at januar kanskje er mer realistisk.

Byggestart nærmer seg, og du kan bidra til at vi også kan bygge mediatårn, få høyttalere, scoretavle, flaggstenger med mer. Støtt spleisen med valgfritt beløp så får vi et komplett anlegg på Hoslebanen!