cof

Gull og sølv i Sandarcup 2019

Hvert år er ØHIL fotball representert med mange lag i Sandarcup i Sandefjord på tampen av sommerferien. I år gikk 2 av våre lag helt til finalen!

ØHIL hadde med 13 lag i ulike årsklasser under årets turnering. I barneklassene (uten sluttspill), hadde vi lag i jenteklassene 10, 11 og 12 år, og i gutteklassene 9, 10 og 11 år. Til tross for varierende vær, rapporteres det om herlig innsats og en høy faktor av sosialt samvær.

I ungdomsklassene hadde vi med lag i klassene 14 og 15 år.

14-årslaget vårt vant sin pulje etter å ha slått Berg IL, Gjekstad & Osterøya IF og Nesjar IF. I en jevn kvartfinale ble det seier 2-1 over Vigør. I semifinalen ble det svært nervepirrende, da det etter full tid og ekstra-omganger sto 0-0. I straffekonkurransen var ØHIL sterkest og vant 6-5! Iherdig innsats i finalen til tross, ble det tap 3-1 for Store Bergan, men vi gratulerer med fantastisk innsats! Her er laget etter premieutdelingen:

15-årslaget ble nummer 1 i sin pulje, etter å ha slått Bamble IF og Drøbak-Frogn, og et knepent tap for hjemmefavorittene Sandefjord. Men det holdt likevel til avansement som puljevinnere. I kvartfinalen ble 1-1 mot Bærums Verk Hauger, men vant 4-2 etter straffekonk. Laget slo Runar 3-0 i semifinalen. I finalen møtte vi Årvoll, og etter storspill når det gjaldt som mest, kunne gutta heve pokalen over hodet etter en sterk 3-0 seier.

Stort grattis til spillere, trenere, ledere og fans!