Bilde fra garderoben før kamp!

Guttelaget klare for kvartfinale i NM

Guttelaget klare for kvartfinale i NM

Guttelaget består av spillere født  2001 og 2000, i tillegg har laget gjennom hele sesongen fått god hjelp av flere 2002 og 2003 spillere. Laget består av spillere som driver med mange ulike idretter. Guttelaget har hatt kamper på mandag og fredager gjennom hele sesongen, og dedikerte 15-17 åringer har lagt ned en god innsats denne sesongen. Noen av gutta har jobbet ekstra hardt med bandy i lang tid, som har resultert i at laget over det siste 3 årene har hatt 5-6 spillere med på kretslaget og i år fikk vi tilslutt med 2 spillere på U17, spillere som markerte seg meget bra.

Gjennom sesongen som startet med innetreninger og barmark i august har guttelaget spilt i en NM serie og en interkretsserie. NM serien er avsluttet og laget endte på en meget sterk 3.plass i interkretserien gjenstår det fortsatt noen kamper med 2 plass er sikret. I et lagets største mål før sesongen var å komme videre i NM sluttspillet. Det har laget nå klart. Lørdag 25 februar spiller ØHIL Gutt kvartfinale mot Solberg på Bærum Idrettspark kl 1530. Vi håper alle kommer å ser på og heier gutta videre til NM semifinale!

Gratulerer med en strålende sesong!

Laget: Ole Breistøl, Johan Sæter Loreto, Tomas Øvreby Moe (skadet), Sebastian Renedal, Erlend Skredsvig, Ole Andreas Thorp, Endre Tveiten, Amund Corneliussen, Kristian Henriksen, Aleksander Skarestad Hilde, Andreas Jensen, Carle Kanden, Johannes Landmark Meldal, Jakob Wirsching, Philip Ramm Østgard, Lucas Dahlen, Albert Bruu Sollien, Per Breistøl og Christian Clementz

Gratulerer med en god sesong, og lykke til i NM sluttspillet!

informasjon om sluttspillet finner man her