Den gylne 90 årgangen er tilbake


I år har ØHIL bandy for første gang på flere år 2 seniorlag. Det er den svært gode og ivrige 1990 årgangen som har kommet tilbake og laget et senior 2 lag. De spiller i dag i 2 divisjon og har det svært gøy med bandy. Da de startet med bandy i ØHIL (den gang ØB/Hosle) var gjengen 30 – 35 stk. Dagens senior 2 lag består blant annet av 9 disse gutta, i tillegg er 2 på a-laget og flere er på vei tilbake. Da 90 årgangen spilte i aldersbestemte klasser klarte de å opprettholde to lag til og med første års gutt. Denne gjengen vant krets, interkrets og NM som andre års gutt i 2007.

Bilde er tatt etter å ha vunnet Norgesmesterskapet i 06/07 sesongen. Laget vant 2-1 over Solberg

Når gutta ble junior kom det en del andre interesser, bla. dro 3 til Stabæk bandy, 2 til Stabæk fotball og 1 til Bærum fotball. Så kom studier og et fravær på 3 – 5 år. Laget hadde 3 mann på hhv U17 og U19 landslag og de fikk bronse i U17 – VM. Hermann Johnsen ble kåret til beste keeper i U17 VM.

Disse gutta dominerte stort som ungdomspillere. Det er derfor svært gledelig at de har valgt å starte med bandy igjen og vi håper de fortsetter å spille lenge!