Straff Asker: 2xGult, 2×2. min og 1xRødt.
Straff ØHIL: Emma: 1×2. min.

Måljegere: SofieM-1, Emma-2, Kristin-2, Synne-2, Thea-2, Fride-3, Rikke-5, Cecilie-5.
Lagledere ØHIL: Sverre Jenssen, Nina Jenssen, Bjørn Engebretsen og Ingrid Jenssen

KAMPREFERAT:
Vi starter med en uvant startrekke som kjører på fra start og går rett opp i ledelse 5-1. Kjempemoro og imponerende! På stillingen 9-3 tvinges Asker til å ta timeout for å prøve å finne ut hvordan de skal stanse øhilshowet.. Det jevner seg litt ut, men vi går til pause med ledelse 12-8.

Andre omgang starter med noen ballmist og enkle feil fremover, som gjør at Asker tar innpå noen mål. Jentene er likevel sterke og leder med 2-3 mål videre i omgangen. På slutten øker Asker tempo i ankomstene sine og vi blir litt stresset. Asker utligner til 21-21 da det gjenstår et minutt. Vi går i angrep og spiller oss til en god mulighet som vi dessverre ikke setter. Askers coach tar timeout da det gjenstår 32 sekunder, men lykkes ikke helt med planen som settes. Dårlig pasning fører til ballmist. Thea tar et raskt frikast og sender kontringspasning til Cecilie som allerede er oppe ved 9 meteren. Det gjenstår 10 sekunder. Cecilie blir taklet, men setter likevel matchballen i mål. Rødt kort til Askers spiller. Asker, med en spiller mindre, tar avkast og vi fremprovoserer frikast i siste sekund. Direkte frikast går rett i blokka og vi vinner fortjent 22-21.