Hele keeperteamet på «Morgendagens 1ere»


Tre av tolv i NFFs «Morgendagens 1’ere» er fra ØHIL. ØHIL fikk med en sterk trio av kvinnekeepere på samlingen «Morgendagens 1’ere» som ble avholdt nå midt i mars 2022. Trioen Una Langkås, Vendela Bakke og Pia Grinde Hansen vokter burene i ØHIL til hverdags. Hver dag. Hver eneste trening. Og med svært god kvalitet. Såpass bra kvalitet at landslagene legger merke til dem. Una og Vendela går også på ØHIL/NTG der keepertrener Gisle Olstad også har økter, og Pia starter på NTG til høsten.

På «Morgendagens 1’ere» samler NFF de aller beste keeperne, under Cecilie Fiskarstrand på A-laget, på Olympiatoppen for å preppe de best mulig for fremtidige landslagsoppdrag. Keepere fra rundt om i hele Norge får samlet seg og får den beste oppfølgingen som er mulig å få her til lands. Styrt av NFFs Jan Erik Stinessen får Norges beste keepere kyndig veiledning og tips av f eks A-landslagets Roger Eskeland (keepertrener Norge) og Marius Overmo (Kolbotn og Norge J19) samt flere foredragsholdere som prater og veileder om ting som kosthold, fysisk trening og mental trening. Altså en vidunder-pakke av de sjeldne for våre unge lovende fotballstjerner. Midt oppi det hele fant man også ØHILs A-lagskeepertrener Gisle Olstad (ØHIL/NTG) som meget stolt og fornøyd kunne konstatere at våre keepere greier seg svært bra nasjonalt (og også internasjonalt de gangene de representerer Norge). 

– Jeg håper keeperne suger til seg lærdom og all info de klarer i en slik setting, og tar med seg dette inn i trening og kamp for ØHIL. Å få æren, rett og slett, å få være med på en slik samling for spillerne våre, skal vi være ytterst stolte av i hele klubben. Det betyr at det jobbes grundig og svært bra med keepere i ØHIL og på NTG. Og nå må bare ØHIL-publikummet møte opp til neste helg på åpningskampen i sesongen 2022 hvor vi møter KIL/Hemne på Ferd Arena Hosle! Velkommen til kamp!, avslutter keepertrener Olstad.