Helter fra damelaget på trening med J2009

Spillerne fra damelaget er gjennom sesongen innom treninger for de yngre lagene. Dette er en viktig oppgave og morsom opplevelse for små-jentene.

ØHIL fotball er i ferd med å nærme seg Norgestoppen på kvinnesiden, og satsningen har et fokus på utvikling av egne og lokale spillere. Både for å styrke et godt omdømme, dele av sine ferdigheter og motivere yngre spillere, er det viktig at våre stjerner er på besøk hos våre yngre årganger. Det er jo blant disse spillerne vi håper å ha mange spillere som i årene som kommer skal spille i Toppserien, med ØHIL-svusjen på brystet!

Sigrid Bloch-Hansen og Christiane Jansch er to spillere som har vært i ØHIL i hele karrieren, og for kort tid siden var de med på trening med J2009 Grav.

Gode skussmål ble gitt fra trener Pål B Hande:

Vi har hatt besøk av Sigrid og Christiane på trening! Honnør til dem- veldig flinke, tålmodige og inspirerende jenter. Dette var stor stas for jentene våre og jeg håper de «innleide» trenerne også hadde det gøy. Jeg synes dette er et meget godt initiativ fra ØHIL, og håper at dette er noe klubben vil fortsette med! Legger ved noen bilder fra gårsdagens økt, noen fra selve treningen og noen fra hektisk autografskriving etter endt økt!