Henrik Ropstad med uttak til guttelandslaget!

Henrik Ropstad er med det ØHIL-historiens første spiller med uttak til Landslagssamling. Guttelandslaget (spillere født 2004/05) samles i Skien 28. juni til 4. juli.

ØHIL-spilleren som for ikke lenge siden takket ja til skoleplass på håndball-linja til NTG fikk beskjeden om uttaket tidlig fredag morgen.

  • Jeg spratt bokstavelig talt ut av sengen. Det var uventet, men ekstremt morsomt! Det er hyggelig å se at all jobben som er lagt ned blir lagt merke til, sier en smilende Ropstad.

Noen av de første til å motta den glade nyheten var trenerduoen for G16-laget, Bente Lunke Norum og Janne Tuven. De hadde følgende å si om den unge og lovende bakspilleren:

  • Dette var utrolig gøy og velfortjent. Henrik har hatt en fantastisk utvikling og vi er veldig stolte. Henrik er et stort håndballtalent og vi gleder oss til å følge hans utvikling i årene som kommer. Heia Henrik og ØHIL!

Vi gratulerer!

ØHIL Håndball er kjempestolte over å ha en spiller av Henrik sitt kaliber og gratulerer han med en flott prestasjon. Vi er helt sikre på at vi vil få se mye til Henrik på håndballbanen i årene som kommer.

ØHIL Håndball – Fordi det er gøy!

Hele uttaket finner du her: https://www.handball.no/nyheter/2021/treningssamling-i-skien-for-guttelandslaget/