Info og påmelding til Grasrottrenerkurs – også for interesserte foreldre!

ØHIL Fotball kjører internt grasrottrenerkurs våren 2020, og alle som vil kan være med. NFF setter i gang med e-læring fra 16.april, og påmeldingsfrist er 14.april. Vi ønsker både trenere OG foreldre med på dette.

Meld deg på her

For alle trenere som vil

Et trenerkurs er i utgangspunktet for trenere. ØHIL Fotball ønsker at alle trenere i barnefotballen (og gjerne eldre hvis man ikke har kurset) har Grasrottrenerkurs del 1 og del 2.

For de som har tatt delkurs 1 og 2, kan melde seg på delkurs 3 og 4, så tar vi også praksisen for dem utover sesongen.

Ønsker også øvrige foreldre med

Vi ser imidlertid STOR verdi i at foreldre også deltar på den teoretiske delen (e-læringskurset og virtuelt klasserom) av trenerkurset, i hvert fall Grasrottrener del 1. ØHIL Fotball ønsker at flest mulig foreldre har en grunnleggende innsikt i hvordan vi driver fotballaktiviteten og forstår både NFFs og ØHILs verdier. Vi ønsker at dere skal se på det som verdifull ekstra-informasjon som gis på et utvidet foreldremøte.

Derfor ønsker vi at flest mulig foreldre (og selvsagt trenere) blir med på e-læringskurset Grasrottrener

Oppstart og omfang

Kurset starter 16.april. Påmeldingsfrist er 14.april, og man melder seg på selv. E-læringskurset tar ca 3 timer (3 x 1 time) og gjennomføres hvor og når man vil (innen to uker).

Delkurs 1 har tre moduler som inneholder det dere ser på bildet. Hver modul varer ca én time med e-læring, en time med virtuelt klasserom og tre timer med praksis som vi tar på lagstreningene når vi er i gang.

Gratis
NFF tilbyr e-læringen gratis, og vi vil også kjøre praksisen internt, så alt er gratis for våre trenere. ØHIL har fire fulltidsansatte trenere som er NFF-sertifiserte veiledere, og det er det ikke mange andre klubber som har. Vi kommer til å få enda flere i løpet av 2020. Disse kommer til å følge opp praksisen senere.

Her er NFFs oversikt over de som har tatt kurset tidligere som står i ØHIL. Det er mulig det er noen feil, og dersom du IKKE står her, men har tatt det, så send mail til andre.paulsen@fotball.no med navn, telefon og hvilke kurs.

Påmelding

Mer info og påmelding til kurset ser dere her.

Vi ønsker også å ha en oversikt over hvem som vil delta, så registrer dere gjerne her på vårt interne skjema.

For spørsmål kontakt Zeid Saleh helst på mail zeid@ohil.no, eventuelt på 95 16 14 33.